nastartování 2.0i 16V
nastartování 2.0i 16V
koupili jsme si Kiu sportage r.v. 2000. máme potíže s nastartováním. Když je motor zahřátý není problém. problém je když to dýl stojí. Motor točí ale nechytne. automechanik má podezření na přívod paliva při prvním nastartování do motoru. Máte s tím u benzínu někdo zkušenost a co to bylo? Díky!
- Reklama
Re: nastartování 2.0i 16V
jsem na tom úplně stejně s mojí sportagí...r.v 2001
Když něco zjistíte dejte mi prosím vědět, moc to ocením!
tak jsme zjistili že si to startuje jak chce jeden den ne druhý bez problémů. prosím vás co by to mohlo být? Mechanik mi řekl, že pokud to funguje tak nic nezjistí, nemohly by to být svíčky?
tak jsme zjistili že si to startuje jak chce jeden den ne druhý bez problémů. prosím vás co by to mohlo být? Mechanik mi řekl, že pokud to funguje tak nic nezjistí, nemohly by to být svíčky?
já nevim...jsem na tom stejně včera mi ku.va nechytla a dneska jak nic... mohla by to bejt špatná pumpa...protože když otočim klíčem tak u jiných aut se ozve takové zabzučení (natáhne palivo) a to u mýho auta slýchávám jen velmi zřídka....
Pumpou myslíš čerpadlo? Nám zatim startuje pokaždý ale dělá potíže. zabzučení neslyšíme vůbec.
Neviem ci pomoze, ale ja mam sportage 2.0 16v ale r.v. 1997, tiez nechcela startovat a bolo vadne cidlo teploty niekde na hadici s vodou pred chladicom, a da sa vyskusat tak, že ked nechce nastartovat, tak ho staci odpojit a potom by mala nastartovat,,,skus probovat a daj vediet ci pomohlo