POZOR !! Stretávka SORENTAKOV !!!!!
POZOR !! Stretávka SORENTAKOV !!!!!
nazdar borci..... čo tak urobiť nejaku stretavku sorentákov a podelit sa osobne o svoje skusenosti. Navrhnite nejaký termín a dame niečo dokopy. gizmino
Kia Sorento 2,5 CRDi EX, AT, 125kW,170PS, r.v.2008, koža, full výbava, tempomat, nezávislé kúrenie...
- Reklama
Re: POZOR !! Stretávka SORENTAKOV !!!!!
jsem pro, ale přesný termín si nedokážu odhadnout
Jsem taky pro.....termín si myslím až na jaře. Osobně mám radši teplo a sluníčko.....a kde se "sjedeme" ?
Kia Sorento 2,5 CRDI 16V, r.v.2004, automat
-
Ahoj.
Tak jak s tím srazem ? Pokusí se někdo o zorganizování ?
Myslím, že bychom měli spoustu povídání o našich "autíčkách".
Můj návrh by byl na nějaký kemp s chatkami v termínu před letní sezonou, aby bylo volno. Dobré by bylo taky něco zajímavého v okolí, kam by se mohla jet společná jízda ..... ???
Tak jak s tím srazem ? Pokusí se někdo o zorganizování ?
Myslím, že bychom měli spoustu povídání o našich "autíčkách".
Můj návrh by byl na nějaký kemp s chatkami v termínu před letní sezonou, aby bylo volno. Dobré by bylo taky něco zajímavého v okolí, kam by se mohla jet společná jízda ..... ???
Kia Sorento 2,5 CRDI 16V, r.v.2004, automat
no ja i kamos jsme taky zapaleni sorentaci, tak bychom byli pro. Uz aby to bylo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak vidím,že tady okolo tohoto tématu chcípl pes.
Takže, vážení Sorenťáci, je tu myšlenka mého kolegy :
Místo konání: Autokemp Wilsonka - http://www.wilsonka.cz/ znám osobně- velmi příjemné prostředí, možnost ubytování ve stanech , nebo v chatkách
Strava- to je na každém, možno vzít grily, dá se tam i oheň, je tam hospoda.
Parkování- bez problému , kemp je fakt velký
Datum konání: upřesní se , ale viděl bych to na červen
Přihlášky: bez přihlášek, pouze předběžný seznam, kdo bude chtít, tak prostě přijede
Program: pokec okolo našich miláčků, koupání, grilování , možnost vodních sportů- taky vodní lyže, projížďka na motorovém člunu, jezdí tam i parník a v neposlední řadě lehce ospolečná návštěva Dalešického pivovaru - ano to je tam, co se točily Postřižiny
Podmínka účasti - dobrá a pohodová nálada.
Myslím, že je nás v týdle republice dost ( a je jedno jestli ropáků, nebo benzíňáků ),ale na rozdíl od příznivců jiných značek se neděje nic.
Tak se sakra dejme dohromady, vždyť by to mohl být fajn víkend a třeba si i vzájemně pomůžeme - třeba jen radou.
Tak co pánové (ale samozřejmě i dámy) dáme něco dohromady???
Takže, vážení Sorenťáci, je tu myšlenka mého kolegy :
Místo konání: Autokemp Wilsonka - http://www.wilsonka.cz/ znám osobně- velmi příjemné prostředí, možnost ubytování ve stanech , nebo v chatkách
Strava- to je na každém, možno vzít grily, dá se tam i oheň, je tam hospoda.
Parkování- bez problému , kemp je fakt velký
Datum konání: upřesní se , ale viděl bych to na červen
Přihlášky: bez přihlášek, pouze předběžný seznam, kdo bude chtít, tak prostě přijede
Program: pokec okolo našich miláčků, koupání, grilování , možnost vodních sportů- taky vodní lyže, projížďka na motorovém člunu, jezdí tam i parník a v neposlední řadě lehce ospolečná návštěva Dalešického pivovaru - ano to je tam, co se točily Postřižiny
Podmínka účasti - dobrá a pohodová nálada.
Myslím, že je nás v týdle republice dost ( a je jedno jestli ropáků, nebo benzíňáků ),ale na rozdíl od příznivců jiných značek se neděje nic.
Tak se sakra dejme dohromady, vždyť by to mohl být fajn víkend a třeba si i vzájemně pomůžeme - třeba jen radou.
Tak co pánové (ale samozřejmě i dámy) dáme něco dohromady???
- Přílohy
-
- 15mini.jpg (7.69 KiB) Zobrazeno 5243 x
Vše se dá opravit, jen se nesmí vědět, že to nejde....
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005