připojení alarmu do auta
připojení alarmu do auta
Mám drobnější problém mám koupenej auto alarm ale je tu problém kam to všechno zapojit napajení mám , ted nemůžu najít dvěřní spínače spínač do kufru a otvírání kufru a ovládání centrálu přemejšlím to napojit na jednotku Etacs ale bojím se aby něco neschořelo uvnitř jednotky
- Reklama
Re: připojení alarmu do auta
vyprdni se na to, Sorenta se nekradou a když už ho někdo bude chtít tak si ho vezme. Takhle si akorát přiděláš práci, nejlevnější je zašít mobil někam do palubky a v případě krádeže si ho nechat pčr vystopovat.
mě se ale vůbec nejedná o auto, to at si vezmou ale jde především o věci v autě jelikož alarm umí i startovat a má oboustranou komunikaci
Tak asi v tomto případě bude lepší tam žádný věci nenechávat.Stejně než k tomu doběhneš tak budou v prdeli.Můj názor.ctiteljan píše:mě se ale vůbec nejedná o auto, to at si vezmou ale jde především o věci v autě jelikož alarm umí i startovat a má oboustranou komunikaci
Montoval nědo alarm do auta jak kde jste našli ty vstupy, reakce typu zbytečnost alarmu a jím podobných reakcí si nechtě pro sebe.(vozit si prdelku v autě je taky zbytěčnost a stejně to všichni děláme)
Já ho v autě mám, ale dělal mi to Jablotron jako mustr montáž, protože to byla premiéra montáže jejich GPS - SMS alarmu. Data se sbírala někde pod přístrojovkou, ale víc nevím, bylo to utajené. Pak mi ještě dělali dodatečně diodu do vedení, dělalo to neplechu při zamykání. Ale mám tam včechna čidla a to zdůvodu hlídání odtažení což v modrejch zonách v Praze hrozí. Mám totíž propadlou parkovací kartu a nemíním dávat 12 litrů za novou. Takto mi to vychází již vice než dva roky.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
Tak a je to v autě Otvírám zadní okno ,startuju, spínám si mlhovky , zamiká a odemiká na cca 1,5Km věčí vzdálenost už nevyzkouším nevyděl bych na auto