Budou náhradní díly :o)
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud máš 98 tak to stejné nebude.Tvarově snad jo, ale co se týká el zapojení ovladačů oken tak to je tam jinačí. Samotné ovladače mají taky jiný tvar, takže ani nejdou zamněnit za ty co tam máš teď.
96 Sephia 1,5.Primy filtr.resonator misto katu,sportovni vyfuck, cca850W RMS/1500W max a jeste par dalsich vylepseni
-
- Kontaktovat uživatele:
Přední světlo!
Sháním pravé přední světlo na r. v. 96, nemáte náhodou někdo na Sephii? Díky
Lambda sonda
Nemáš tam náhodou volnou lambdu?
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
sakra to fakt nikto nevie nakolko je kompatibilna sephia I a sephia II alebo sephia II je skor ako shuma I fakt neviem ako hladat nahradne diely . Alebo mi prosim poradte dobre vrakoviste v okoli prahy . Rovnako by mi pomohla rada na kvalitny a poctivy servis v prahe na kia Dakujem
btw: dufam ze sa toto forum casom rozbehne minimalne ako daewoo-forum kde som bol clenom (Ja proste tym korejcom nemozem nejak odolat , a s predchodzim autom - daewoo nexia som bol celkom spokojny dufam ze mi to zostane aj u sephie II )
btw: dufam ze sa toto forum casom rozbehne minimalne ako daewoo-forum kde som bol clenom (Ja proste tym korejcom nemozem nejak odolat , a s predchodzim autom - daewoo nexia som bol celkom spokojny dufam ze mi to zostane aj u sephie II )