Kabinový filtr- výměna

Odpovědět
krutor

Kabinový filtr- výměna

Příspěvek od krutor »

Zdravím,

nevíte někdo, kde přesně se nachází kabinový filtr u Ceedu a jak ho mohu vyjmout? Děkuji
Reklama

MILOKA

Re: Kabinový filtr- výměna

Příspěvek od MILOKA »

Také zdravím.

Kabinový filtr se nachází za výklopnou schránkou před sedadlem spolujezdce.Schránku je nutno úplně vyklopit po vyjmutí pojistek-zevnitř schránky(kulaté knoflíky na svislých stranách) a uvolnění táhla,které brzdí otevírání- na pravé vnější straně schránky.Poté je umožněn přístup k černému víčku
komory filtru za schránkou.Po stisknutí pojistky na jeho pravé straně lze komoru otevřít a vložku vyměnit.Ať se daří.
krutor

Příspěvek od krutor »

MILOKA: děkuji za radu. Už jsem to zkoušel podle jednoho návodu z internetu a zasekl jsem se na uvolnění táhla kastlíku. Celkem silou jsem se snažil přitlačit plastové zobáky k sobě a uvolnit táhlo, pak jsem to zkoušel i kleštěmi a nic. Zas za to nechci nějak extra brát, aby mi zobák nezůstal v ruce. Mám novější model r. v. 2011 a nadadlo mě, jestli to u něj není řešené nějak jinak. Máte s tím zkušenosti? Můžu zabrat :D ?
MILOKA

Příspěvek od MILOKA »

Zdravím,

mám Ceeda r.v.2007,tak nevím jaké provedení táhla je v novější verzi.Oko táhla, jsem po stisknutí konce děleného čepu kleštěmi,normálně stahnul bez použití velké síly.Možná,že u nové verze je táhlo
a čep jiného provedení.S velkou sílou bych to nepřeháněl,přece jenom jsou díly plastové.
Odpovědět