Xenony a tempomat do CEEDa ?
Xenony a tempomat do CEEDa ?
Nevíte někdo zda se dá dát do Ceeda tempomat a xenony ? A popřípadě cena ? Díky
- Reklama
Re: Xenony a tempomat do CEEDa ?
Dnes jsem byl na autosalonu v Brne. Chtel jsem se podivat na Ceed SW... ale to ve vedlejsim vlakne...jaudak píše:Nevíte někdo zda se dá dát do Ceeda tempomat a xenony ? A popřípadě cena ? Díky
Ptal jsem se na tempomat, pry nekdy od ted by mela byt moznost si ho u prodejce objednat. Bude jak do kratke dak do dlouhe verze... Ptal jsem se na nej v navaznosti na CRDi , jak to bude u benzinu, to nevim... Na xenony jsem se bohuzel zapomel zeptat
-
Xenove svetlomety by sm tiez mohol, ale pokial si vypytaju nejakych 30litrov tak to je na mna vela.
Ja som skor rozmyslal nad niecom takymto http://www.autodoplnky.cz/aktuality-sho ... er-a368480 Nie su to sice xenony a ani to nebude az take dokonale, ale ta cena ... za vyskusane to stoji. Videl som nahodene tie starsie na Leone a v noci to bolo super. Tak uvidim.
Ja som skor rozmyslal nad niecom takymto http://www.autodoplnky.cz/aktuality-sho ... er-a368480 Nie su to sice xenony a ani to nebude az take dokonale, ale ta cena ... za vyskusane to stoji. Videl som nahodene tie starsie na Leone a v noci to bolo super. Tak uvidim.
Kia Cee'd 1.6 EX, autom. klima
Xenony viz ceed SW...martinzubo píše:Xenove svetlomety by sm tiez mohol, ale pokial si vypytaju nejakych 30litrov tak to je na mna vela.
ja v aute pouzivam tyhle zarovky, jsem spokojenej...
http://www.cztuning.cz/index.php?action ... zboid=3687
Doporucil jsem je i do Punta, ktere s normalnima H4 sviti opravdu mizerne. Kdyz se tam daly tyhle je rozdil propastny... Netusim, zdali to je opravdu o 100% vyssi svitivost, ale ted uz se da s tim autem v noci jezdit.
V mem aute to tolik neni poznat, svitilo dobre i predtim, ale je fakt, ze je to lepsi...
Žárovky sice vypadaj hezky, ale co homologace..Nejsem nějakej dodržovač zákonu nebo hltal zákonů, ale tohle bych si do auta nedal..Dneska jsou na tohle policajti hákliví a neriskoval bych body a pokutu..Navíc někoho oslníš a......ale to je jiný story...
Kia Rio II, 1.4LX+,rv.07 béžový interiér , červená metla, SOPTÍK
jsou to uplne normalni zarovky, akorat maji vyssi svitivost... a vyzkousel jsem si, zda neoslnuji a vysledek = neoslnuji... Opravdu bych zrovna z tohohle strach nemel...Marecek píše:Žárovky sice vypadaj hezky, ale co homologace..Nejsem nějakej dodržovač zákonu nebo hltal zákonů, ale tohle bych si do auta nedal..Dneska jsou na tohle policajti hákliví a neriskoval bych body a pokutu..Navíc někoho oslníš a......ale to je jiný story...
Minuly tyden jsem videl Trabanta s xenon svetly, docela divocarna... v tomhle pripade jde opravdu o technicak...
-
a lidi nevite jak to je se zarukou kdyz si tam dam nejake jine zarovky nez jsou z vyroby. vite jak nahodou to vypali obvod a urcite mi to neopravi a jeste z toho budou problemy. jinak ta PHILIPS žárovka H7 12V 55W model XTREME POWER 80% nárůst svítivosti, vypada dobre! jak sem se dival tak tam je v ceedu prave H7 patice. takze ta Žárovka LONG LIFE H4 12V 60/55W P43T SET - 2ks asi nepujde. jinak vy co mate ceeda jak se vam zda ze to sviti? me se zda ze OK ale vzdycky to muze byt lepsi ze?
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+ béžový prostě kocourek
-
No ja si tie ziarovky urcite kupim, nie este teraz ked je leto ale na zimu urcite. Vtedy predsa clovek tie svetla viac potrebuje.
Co sa tyka seriovych ziaroviek, tak v porovnani s ostatnymi novymi autami ju naozaj trosku slabsie. Ale ked moze byt lebsie tak preco nie, hlavne ked to stoji len asi 1000ku.
Co sa tyka zaruky, tak pochybujem ze mali byt s nou nejake problemy. Vsak nikde nie je pisane, ze musis mat take a take ziarovky. Jedine co treba je mat ziarovky H7 s danou voltazou. A to splnaju. To ze zrejme inac funguju ako klasicke ziarovky, nema mat preco vplyv na zaruku.
Co sa tyka seriovych ziaroviek, tak v porovnani s ostatnymi novymi autami ju naozaj trosku slabsie. Ale ked moze byt lebsie tak preco nie, hlavne ked to stoji len asi 1000ku.
Co sa tyka zaruky, tak pochybujem ze mali byt s nou nejake problemy. Vsak nikde nie je pisane, ze musis mat take a take ziarovky. Jedine co treba je mat ziarovky H7 s danou voltazou. A to splnaju. To ze zrejme inac funguju ako klasicke ziarovky, nema mat preco vplyv na zaruku.
Kia Cee'd 1.6 EX, autom. klima
Nevim co by mela vypalovat, ma stejny prikon... Ja Ceed nemam, takze nevim jake pouziva zarovky, jestli H4, nebo H7+H1.... Ja mam na aute LONG LIFE H7+H1 a jsem spokojeny Uz na ne jezdim pul roku.... a vse je ok... Daval jsem sice odkaz na e-shop s H4... ale chce to trochu zvidavosti...Tony píše:a lidi nevite jak to je se zarukou kdyz si tam dam nejake jine zarovky nez jsou z vyroby. vite jak nahodou to vypali obvod a urcite mi to neopravi a jeste z toho budou problemy. jinak ta PHILIPS žárovka H7 12V 55W model XTREME POWER 80% nárůst svítivosti, vypada dobre! jak sem se dival tak tam je v ceedu prave H7 patice. takze ta Žárovka LONG LIFE H4 12V 60/55W P43T SET - 2ks asi nepujde. jinak vy co mate ceeda jak se vam zda ze to sviti? me se zda ze OK ale vzdycky to muze byt lepsi ze?
H7 alebo H4?
Ahoj, chcem si to pre istotu overit - Ceed ma ziarovky H7 + H1? Chcem si aj ja kupit tie Philips Extreme Power +80% a neviem ci H4 alebo H7. Nikde v prirucke k autu som to nenasiel!!!! Vdaka
Re: H7 alebo H4?
Ano H7 + H1. Take nad novyma Philipskama premyslim. Bojim se ale zivotnosti. OSRAM SilverStar jsou take vyborne, ale pri celodennim sviceni tak na pul roku..sTiLL píše:Ahoj, chcem si to pre istotu overit - Ceed ma ziarovky H7 + H1? Chcem si aj ja kupit tie Philips Extreme Power +80% a neviem ci H4 alebo H7. Nikde v prirucke k autu som to nenasiel!!!! Vdaka
Kia Cee'd 1.4 EX, ALU, ESP
pisou tam ze zivotnost je 10 000hodin. tak si vem kdyby si jezdlil cca 10hod tydne tak pri plus minus 50 tydnech je to na 2roky, coz jde ne? zalezi na tom jak casto jezdis. ale za 5let co jsem mel stare auto jsem predni zarovky nemenil a to jsem svitil ve dne jeste nez to bylo povinne tak nevim jak to je s tou zivotnosti
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+ béžový prostě kocourek
Hmmm. Tak to jsem nevedel, ze maji takovou zivotnost.....Tony píše:pisou tam ze zivotnost je 10 000hodin. tak si vem kdyby si jezdlil cca 10hod tydne tak pri plus minus 50 tydnech je to na 2roky, coz jde ne? zalezi na tom jak casto jezdis. ale za 5let co jsem mel stare auto jsem predni zarovky nemenil a to jsem svitil ve dne jeste nez to bylo povinne tak nevim jak to je s tou zivotnosti
Ted jeste kde je maji nejlevnejsi?:)
Kia Cee'd 1.4 EX, ALU, ESP