SORENTO SRAZ- DALEŠICKÁ PŘEHR. 2012-ZRUŠENO PRO VELKOU ÚČAST
-
- Kontaktovat uživatele:
SORENTO SRAZ- DALEŠICKÁ PŘEHR. 2012-ZRUŠENO PRO VELKOU ÚČAST
Tak vidím,že tady okolo tohoto tématu chcípl pes.
Takže, vážení Sorenťáci, je tu myšlenka mého kolegy :
Místo konání: Autokemp Wilsonka - http://www.wilsonka.cz/ znám osobně- velmi příjemné prostředí, možnost ubytování ve stanech , nebo v chatkách.Na počasí nejsme až tak úplně závislí díky možnosti ubytování v chatkách a hospoda- panel je také krytá, takže se koná za každého počasí, výjimkou je pouze počasí, kdy budou padat trakaře
Strava- to je na každém, možno vzít grily, dá se tam i oheň, je tam hospoda.
Parkování- bez problému , kemp je fakt velký
Datum konání - 15.- 17. června 2012
Přihlášky: bez přihlášek, pouze předběžný seznam, kdo bude chtít, tak prostě přijede
Program: pokec okolo našich miláčků, koupání, grilování , možnost vodních sportů- taky vodní lyže, projížďka na motorovém člunu, jezdí tam i parník a v neposlední řadě je možná společná návštěva Dalešického pivovaru - ano to je tam, co se točily Postřižiny a to včetně oběda v pivovarské hospodě
Podmínka účasti - dobrá a pohodová nálada.
Myslím, že je nás v týdle republice dost ( a je jedno jestli ropáků, nebo benzíňáků ),ale na rozdíl od příznivců jiných značek se neděje nic.
Tak se sakra dejme dohromady, vždyť by to mohl být fajn víkend a třeba si i vzájemně pomůžeme - třeba jen radou.
Tak co pánové (ale samozřejmě i dámy) dáme něco dohromady???
PŘEDBĚŽNÝ SEZNAM ZŮČASTNĚNÝCH:
nezávazný, jen ať víme kolik nás možná bude
1. Víťa + Jana Sorento 3,5 V6 2005 ubytování stan
2. David + Jana Sorento 3,5 V6 2005 ubytování stan
Pokud chcete na listinu tak dejte zřetelně vědět v odpovědi , nebo do SZ
Takže, vážení Sorenťáci, je tu myšlenka mého kolegy :
Místo konání: Autokemp Wilsonka - http://www.wilsonka.cz/ znám osobně- velmi příjemné prostředí, možnost ubytování ve stanech , nebo v chatkách.Na počasí nejsme až tak úplně závislí díky možnosti ubytování v chatkách a hospoda- panel je také krytá, takže se koná za každého počasí, výjimkou je pouze počasí, kdy budou padat trakaře
Strava- to je na každém, možno vzít grily, dá se tam i oheň, je tam hospoda.
Parkování- bez problému , kemp je fakt velký
Datum konání - 15.- 17. června 2012
Přihlášky: bez přihlášek, pouze předběžný seznam, kdo bude chtít, tak prostě přijede
Program: pokec okolo našich miláčků, koupání, grilování , možnost vodních sportů- taky vodní lyže, projížďka na motorovém člunu, jezdí tam i parník a v neposlední řadě je možná společná návštěva Dalešického pivovaru - ano to je tam, co se točily Postřižiny a to včetně oběda v pivovarské hospodě
Podmínka účasti - dobrá a pohodová nálada.
Myslím, že je nás v týdle republice dost ( a je jedno jestli ropáků, nebo benzíňáků ),ale na rozdíl od příznivců jiných značek se neděje nic.
Tak se sakra dejme dohromady, vždyť by to mohl být fajn víkend a třeba si i vzájemně pomůžeme - třeba jen radou.
Tak co pánové (ale samozřejmě i dámy) dáme něco dohromady???
PŘEDBĚŽNÝ SEZNAM ZŮČASTNĚNÝCH:
nezávazný, jen ať víme kolik nás možná bude
1. Víťa + Jana Sorento 3,5 V6 2005 ubytování stan
2. David + Jana Sorento 3,5 V6 2005 ubytování stan
Pokud chcete na listinu tak dejte zřetelně vědět v odpovědi , nebo do SZ
- Přílohy
-
- home_prolinacka_foto_1.jpg (30.12 KiB) Zobrazeno 8692 x
-
- 15mini.jpg (7.69 KiB) Zobrazeno 8692 x
Naposledy upravil(a) viita dne pon čer 11, 2012 9:19 pm, celkem upraveno 15 x.
Vše se dá opravit, jen se nesmí vědět, že to nejde....
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
- Reklama
Re: Sraz sorenťáků - Dalešická přehrada 2012
Cau super napad musime dat neco dohromady..
Ahoj. Pěkný místo....Pokud bude sraz v první polovině června, rád se zúčastním....
Potvrzuji 2 osoby, ubytování ??? asi stan
Potvrzuji 2 osoby, ubytování ??? asi stan
Naposledy upravil(a) serti dne úte dub 03, 2012 4:58 pm, celkem upraveno 1 x.
Kia Sorento 2,5 CRDI 16V, r.v.2004, automat
-
už se těšim
Re: 1.SRAZ SORENŤÁKŮ - DALEŠICKÁ PŘEHRADA 2012
čawes, super ....... ak mi práca dovolí, určite rád prídeme aj s tromi kolegovcami. Všetci štyria máme Sorentá 2,5 CRDi. Určite by bola zabava. Ešte to upresníme. Majte sa.
Kia Sorento 2,5 CRDi EX, AT, 125kW,170PS, r.v.2008, koža, full výbava, tempomat, nezávislé kúrenie...
-
gizmino moc se těšíme že dojedete pokud to půjde osobně si myslím,že náš společný nápad s Vítěm uspořádat sraz nebo spíše setkání příznivců tohoto modelu není zas tak špatný.Je nám už sice dost let ,ale určitě uvítáme každého s otevřenou náručí a flaškou slivovice ,možná aji kus chleba bude a hlavně dobrá nálada.Tak se na VÁS TĚŠÍME.POKUD MÁTE NĚJAKAJ DOTAZ TAK KLIDNĚ VOLEJTE na 775671228 Davida nebo739312217 VÍŤA.
-
Zdravím všechny přítomné,
tak jsem si říkal, že bych se objevil na planovaném srazu a tak jsem si rozkliknul odkaz na zmíněný kemp Wilsonka a zjistil, že pohyb psů po kempu je povolen pouze na vodítku a s košíkem !!! Jezdím často na psí tabory u vody a v kempech, ale aby musel mít pes na vodítku i košík tomu říkám přehnané nároky!!! Takový kemp má u mne červenou
Psa beru všude sebou a i s koněm v lese ho mám na volno.....
Buď košík nebo vodítko, ale ne oboje současně, nejsme přece v tramvaji !!!
tak jsem si říkal, že bych se objevil na planovaném srazu a tak jsem si rozkliknul odkaz na zmíněný kemp Wilsonka a zjistil, že pohyb psů po kempu je povolen pouze na vodítku a s košíkem !!! Jezdím často na psí tabory u vody a v kempech, ale aby musel mít pes na vodítku i košík tomu říkám přehnané nároky!!! Takový kemp má u mne červenou
Psa beru všude sebou a i s koněm v lese ho mám na volno.....
Buď košík nebo vodítko, ale ne oboje současně, nejsme přece v tramvaji !!!
KIA SORENTO 2.5 CRDi VGT, 125kW EX, black
-
- Kontaktovat uživatele:
Nesmíš zase tak doslova věřit všemu, co je psáno.Běžně tam chodí lidi se psy na vodítku,(včetně mě), tak jako všude jinde.Jsem mimo jiné také loďař a s motorovým člunem ten kemp navštěvuji přes sezonu téměř každý víkend a to už docela dost let.Takže tomu co říkám , můžeš věřit.Takže pokud je tohle jediná překážka..... ale je to samozžejmě na tobě
-
tak nám to tady nějak umřelo.Akce platí a těšíme se na všechny pořádný sorenťáky.Ahoj ahoj
-
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, tak jak to s Vámi vypadá? Já si bláhově myslel, že by v Česku mohla začít existovat Sorento komunita, tak jak je to u jiných značek.
To si fakt nikdo neuděláte čas na dva dny na trošku pokecání o našich miláčcích u pivka a něčeho dobrého?
To si fakt nikdo neuděláte čas na dva dny na trošku pokecání o našich miláčcích u pivka a něčeho dobrého?
Nějak ten zájem pohasíná...... Mrzí mne, že i já musím účast zrušit. Posunul se odjezd na dovolenou.....
Kia Sorento 2,5 CRDI 16V, r.v.2004, automat
Ahoj,rád bych přijel a doufám ,že to vyjde a přijedu i s loďkou,ale záleží jestli se mi podaří sehnat polomotor,nejlépe nový.Ale pomalu se mi blíží výročí (kleklo mi to loni 29.6.loňského roku) a od té doby to furt repasují a já furt platím a nejezdím.Pokud b y měl někdo typ na nový spodek či zánovní se zárukou,budu vděčný.Díky za nemožné.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak teda koukám, že nás ale je... abychom se vůbec do kempu vešli
Popravdě jsem si myslel, že zhruba takový to tady na tomto fóru bude mít průběh ....ale přeci jen jsem doufal, že se pletu...
No, nevadí , my co pojedeme , si to skvěle užijem
Holt Sorenťáci v týdle republice asi zůstanou individualisti, zřejmě je to tak dáno.Možno jen závidět ostatním autokomunitám , zářným příkladem je třeba ofroad-frontera forum.
Lze asi chápat, že je doba , kdy má každý starostí nad hlavu, ale právě proto by se měl člověk taky na vše občas vykašlat a bavit se.
Už konec - domluvil jsem
Popravdě jsem si myslel, že zhruba takový to tady na tomto fóru bude mít průběh ....ale přeci jen jsem doufal, že se pletu...
No, nevadí , my co pojedeme , si to skvěle užijem
Holt Sorenťáci v týdle republice asi zůstanou individualisti, zřejmě je to tak dáno.Možno jen závidět ostatním autokomunitám , zářným příkladem je třeba ofroad-frontera forum.
Lze asi chápat, že je doba , kdy má každý starostí nad hlavu, ale právě proto by se měl člověk taky na vše občas vykašlat a bavit se.
Už konec - domluvil jsem
Naposledy upravil(a) viita dne stř kvě 16, 2012 9:44 pm, celkem upraveno 1 x.
-
pro viktor - předpokládám ,že máš 2,5 diesel tak to upřímnou soustrast a přeji hodně pevných nervů .Nevím zda si prubl Polsko je to nevyčerpatelná studnice náhradních dílů a na sorento tam je všechno za moc gut ceny.Zadej Allegro pl a hledat a hledat jsou tam dost často.Jinak se těším na Dalešice a stále doufám ,že se najde dost bláznů kteři milujou tento korejskej ZÁZRAK a přijedou za náma smočit jazyk lahodným orošeným pivkem a u nočního táboráku si všichni společně postěžujem jak nás ty korejský potvory neustále s.... .Takže akce na Dalešicích stále platí a už se na to moc moc těším.Ahoj David
V Polsku je to to samé,a navíc jsem se snažil to zajistit přez kamaráda Poláka a výsledek stejný.Pošli zálohu a uvidíme.Buď seženu,nebo po nějaké době vrátím prachy.A musím podotknout,že se vždy jedná o 25.000,-Kč.Ale je to na dobré cestě,ozval se mi pán z Krkonoš,který mi slíbil,že mi v sobotu přiveze nějaký repas z Německa.Původně jsem chtěl nový,ale to bych si asi pro něj musel zajet osobně do země,kde jedí popel z mrtvých dětí.Tak doufám,že to tentokrát vyjde a Dalešice stihnem.Rádi bychom přijeli všichni čtyři.