Zdravim lidicky shanim sorento nasel jsem toto je naborene, ale nevim kolik opravu.
Jestli mate nekdo zkusenosti s opravami tohoto vozu, pac nic jineho nechci tak se vas vsech ptam nekoho nebo kohokoliv orientacni cenu oprav dekuji za info.
http://www.cars.cz/inzerce/osobni-auto- ... 19276.html
Dotaz cena : (na opravu)
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotaz cena : (na opravu)
Tohle už tam chvíli je.. podle rány na kolo lze předpokládat , že je nabořený rám a to je podstata celé věci...
Je totiž třeba kompletně přeskládat auto na jiný rám, nebo nechat srovnat, což ale vyjde možná i dráž, kapota, nárazník, blatník, světlo , podběh, rovnání , ramena, možná i těhlice, poloosa atd,možná air box ajá nevím co je na téstraně u diesela. Pak ještě kosmetika.
Pokud to budeš dělat doma svépomocí a nebudeš počítat čas , tak cena - a je to jen velmi hrubý odhad ca 50-70 tis .V servisu bych raději neodhadoval....Ovšem pokud není hnutý rám(což si ale nemyslím) a vím, o čem mluvím tak cena bude někde o 30 tis. jinde.Jo- rámový auto je rámový auto.
Je totiž třeba kompletně přeskládat auto na jiný rám, nebo nechat srovnat, což ale vyjde možná i dráž, kapota, nárazník, blatník, světlo , podběh, rovnání , ramena, možná i těhlice, poloosa atd,možná air box ajá nevím co je na téstraně u diesela. Pak ještě kosmetika.
Pokud to budeš dělat doma svépomocí a nebudeš počítat čas , tak cena - a je to jen velmi hrubý odhad ca 50-70 tis .V servisu bych raději neodhadoval....Ovšem pokud není hnutý rám(což si ale nemyslím) a vím, o čem mluvím tak cena bude někde o 30 tis. jinde.Jo- rámový auto je rámový auto.
Vše se dá opravit, jen se nesmí vědět, že to nejde....
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
-
- Kontaktovat uživatele:
ještě jsem zapomněl říct, že v kalkulaci nepočítám s cenou nových dílů, ale dobře sehnaných starších dílů, zejména se to týká rámu, kapoty,světla apod... Ramena apod. samo nové.Ještě jednou jsem prohlížel a tvrdím, že rám je zbořený téměř na 100% Dobrou koupi bych viděl min o 30-40 tis níž.S nabořeným rámem je hodnota takového auta dost dole.
Vše se dá opravit, jen se nesmí vědět, že to nejde....
Pokud je hnutej rám tak je to totálka pro pojišťovnu. Rám se vyrábí na zakázku a to díky Vinu na něm vyraženým a cena je cca 220 tisíc bez DPH. Výroba a dodání trvá asi čtvrt roku od objednání. Takže jedině by pomohla flexa a svářečka aby to bylo ekonomický. Asi nejrychlejší by bylo odřezat poškozené a navařit to z jiného auta, ale to by znamenalo speciální přípravky kvůli geometrii podvozku. Dnes se mi ta nabídka neobjevila takže je to asi fuč.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
Ja si to myslel, pac jsem uz jednou trefil se Sportazi kamion a to bylo taky na tu stranu. jen jsem chtel vedet vas nazor dekuji velice a budu hledat dale neco co je pojizdne
Takze pristi mesic rozsirim vase rady uuuuzzzzz se moc tesim
Takze pristi mesic rozsirim vase rady uuuuzzzzz se moc tesim
Jeste jeden dotaz da se nahradit olej to aut. prevodovky a naplne dale muzete mi prosim nekdo poradit co kam dat a kolik litru.
Olej muzu si sehnat prez kamose z prace tak jestli budete nekdo tak hodnej a delali jste to prosim vas moc o znacku oleje mimo motoru sam. a kolik litru kam moc moc moc vam dekuji za infa.
Zdravim a zatim cus a jestli to stihnu, tak na srazu se tesim sakra fix
Olej muzu si sehnat prez kamose z prace tak jestli budete nekdo tak hodnej a delali jste to prosim vas moc o znacku oleje mimo motoru sam. a kolik litru kam moc moc moc vam dekuji za infa.
Zdravim a zatim cus a jestli to stihnu, tak na srazu se tesim sakra fix