Na Sorentu u spojky neco klepe.
Na Sorentu u spojky neco klepe.
Cau lidi potrebuji poradit mam Kia Sorento 2,5 manual prev.a zacalo me neco klepat pri seslapnuti spojky to prestane a pri jizde nic co by to mohlo byt?Sahal jsem na prevodovku a jde to asi od spojky zeby lozisko,nekdy se to uklidni.Dik moc za radu. Pitr
- Reklama
Re: Na Sorentu u spojky neco klepe.
asi dvouhmotnostní setrvačník, zkus se zaměřit na vibrace řadící páky při volnoběhu, neměla by kmitat ze strany na stranu ale měla by být pěkně v klidu, na ložisku by nemělo co klepat, to maximálně hučí ikdyž náhoda je blbec
Radici paka se me zda docela v klidu, jen pri jizde nekdy mirne zavrni.S touto spojkou nemam zadne zkusenosti.Jsem zvedav co me ceka v brzke dobe,ale budu to delat sam,tak uvidim co to bude.Doufam ze jde dat dolu prevodovka zvlast.Dik moc Pitr
Jeste se me zda ze docela drnci auto na 2 a to asi bude delat ten setrvacnik,neco jsem o tom zrovna docetl,ze to ma nejak srovnavat.Pokud neco o tom vis pisni.Pitr
Jestli se Ti páka nepohybuje,tak nejpravděpodobnější bude pomalu odcházející ložisko.Může to dělat cokoliv i to,co přímo nesouvisí s řazením apd.Stačí někde ze spodu uvolněný kryt,držák,výfuk apd a máš hluk na světě.Než začneš dělat razantní zásahy,tak zkus projít nejdřív spodek a pak uvidíš.
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza