Chip a vaše zkušenosti

Odpovědět
kozejk

Chip a vaše zkušenosti

Příspěvek od kozejk »

Napište jestli máte chip, jak se vozidlo chová, jaký to má přínos, spotřeba a Vaše zkušenosti s firmami ktreré chip provádějí.
Reklama

ParnosCZ

Re: Chip a vaše zkušenosti

Příspěvek od ParnosCZ »

Ja nemam a ani nechystam, pac neznam nikoho kdo to umi.
Nicmene do nedavna jsem mel jen beziny a tam sem mel vzdy chit od CIMBU Autosport Boleslav.
Samozrejme dela i ropaky, ale myslim, ze jen koncern.
viktor

Příspěvek od viktor »

Mám chip od Brňáků,musel bych se na jméno podívat do faktury.Maximální spokojenost,doporučil jsem kolegovi s X-trailem,od té doby neplatím pivo,když se sejdem.Jemu šla spotřeba dolů,a s výkonu nadšený,u mě spotřeba stejná,ale výkon šel obrovsky nahoru(netušil jsem co s tou kraksnou udělá pitomých 30 Hp).Můžu jenom doporučit,pokud někdo chce tu hromadu šrotu rozhýbat.Ono ty 130kw motory jsou identické se původními 103 kw.Rýžojedi na těch motorech udělali prd(kromě kosmetiky).Takže na otázku jesli se vyplatí - odpověď ANO.
kozejk

Příspěvek od kozejk »

no Viktore identický moc nejsou, střeva až na pár maličkostí ano, ale podstatný věci jako turbo a vstřikování je jiný a co si budeme povídat, právě tyhle dvě věci dělají v dnešní době z koncepčně starých dízlů výkonější motory.

Jen se zeptám ty máš 103 kw nebo 125 kw bez úpravy?
zdeny65

Příspěvek od zdeny65 »

kozejk píše:no Viktore identický moc nejsou, střeva až na pár maličkostí ano, ale podstatný věci jako turbo a vstřikování je jiný a co si budeme povídat, právě tyhle dvě věci dělají v dnešní době z koncepčně starých dízlů výkonější motory.

Jen se zeptám ty máš 103 kw nebo 125 kw bez úpravy?
Souhlas s Tebou.Mám 2.4 benze a po plynu ho chci taky čipnout.Ale dostanu z něj max.113kW oproti 102 kW.Bude to rozhodně lepší,alespoň o fous.
Můj soused dělal chip na Féčku na Praze 9.A je s tou firmou spokojenej.Zattím jezdí a jezdí.....
Jen si postesknu,že je škoda,že u benzínu nejsou takový možnosti,jako u dízla.
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
viktor

Příspěvek od viktor »

Mám původně 103kw,a asi máš pravdu,nevím,usuzuji podle toho,že když jsem zháněl nový polomotor,tak němci uváděli oba dva jako jeden.
Odpovědět