Tažné zařízení
-
Tažné zařízení
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, jestli mi někdo nemůžete být nápomocen s výběrem tažného zařízení pro Cee´d? Nechci ho kupovat přímo u Kia, protože tam bude zřejmě dost předražené. Našel jsem na netu různé výrobce, např. Westfalia, Brink, ..., ale nevím, které vybrat. Asi to bude úplně jedno, zřejmě se "podřídím" ceně. Spíš si nevím rady s tím, jakou elektroinstalaci musím koupit, protože většina tažných je bez ní a potom je nabízeno hned několik variant v různých cenových hladinách a v tom se vůbec nevyznám a nechci, aby mě někdo zbytečně "natáhnul", když to třeba nebudu ani potřebovat. Díky všem za jakékoliv rady a postřehy!
- Reklama
-
Re: Tažné zařízení
Zdravim,pokial ja viem tak tažne zariadenie mozes dat namontovat iba v autorizovanom servise/ kia/.Mozno sa mylim ale inak ti padne zaruka.Treba vyskusat.
Kia Ceed 1,4 CVVT
Kia Ceed 1,4 CVVT
-
Ja som si dal namontovať ťažné zariadenie GALIA bajonetového typu.Jedná sa o zariadenie homogované na KIA ceed.Montovali mi ho v bežnom servise a stálo ma aj s montážou 215 eur.Som s ním veľmi spokojný a je podstatne lacnejšie ,ako originál KIA.
určitě u nás v náchodě (www.svcnachod.cz)-je to přední výrobce tažných zařízení (v republice určitě největší!) kia trutnov to od nich běžně bere, ceny neznám, kontaktuj kdyžtak pana Patrika Másla, poradí ti prodejce/montážníka.
Zdar, pro ostravaky rozhodně doporučuju tento obchod s tažnými zařízeními, kde vám ho i zdarma dovezou. Třeba na Kiu Ceed tam seženete tažné bez nutnosti řezu nárazníku a můžete si vybrat i verzi s bajonetem.