Sorento
- Reklama
Re: Sorento
kluci máte tady možnost dany téma vyhledat, mimo jiné se na něj někdo ptal o dva příspěvky níž než je tvuj. Jinak bufika si nepustiš,funguje automatcky při spuštěným motoru po 5 stupnu.Lze si do něj dát doplnkující kit aby si ho mohl ovladat ale cena cca 10 tis,
ještě jak tak koukám na to označení V6, to si asi napsal omylem ne? 2.5 CRDI V6 neexistuje
Treba nejak akce 2 v 1
Ale lidi opravdu nejprve mrknete na temata, nebo pouzijet vyhledavani, protoze takhle se v tom za chvili nikdo nevyzna.
Treba zrovna zde https://www.kia-club.net/viewtopic.php?f=25&t=2062 se to resilo a jeste https://www.kia-club.net/viewtopic.php?f=25&t=1316 je to probrano trochu detailneji.
Ale lidi opravdu nejprve mrknete na temata, nebo pouzijet vyhledavani, protoze takhle se v tom za chvili nikdo nevyzna.
Treba zrovna zde https://www.kia-club.net/viewtopic.php?f=25&t=2062 se to resilo a jeste https://www.kia-club.net/viewtopic.php?f=25&t=1316 je to probrano trochu detailneji.
Kia Sorento EX, 2.5 CRDI 103 kW
Tak mám zase zážitek s mentálem a lá Trpišovský.
Jel jsem po Nuseláku se Sorentem ven z centra v prostředním pruhu a v pravým pruhu jel Land Rover, na konci Nuseláku se agresivně přes plnou čáru vrhnul do prostředního pruhu a do mé mezery s vpředu jedoucím autem a já musel hodně brzdit aby se mi tam vešel. Takže jsem ho vytroubil a on skočil na brzdu a já to nedobrzdil a dostal ji do zadku. Jenže pak to oroštoval a ujel. Já měl ale vše nahraný na obou kamerách a tak jsem zavolal policajty a ohlásil ujetí od nehody a dodatečně jim nahlásil číslo viníka, který bylo na záznamu. Toho viníka sledoval super svědek, taky s kamerou v autě a viděl jak LR projíždí křižovatky na červenou při útěku. Takže policii naváděl a ta ten LR odchytla ve Strašnicích. Já pak dojel s policií na místo a tam jsem viděl tohoto člověka osobně. Zatloukal, ale se záznamem nepočítal a jde do správního řízení. Já mám v háji nárazník a ostřikovač světla a škoda je asi 30 tisíc.
Tady je ten alík co utíká od nehody.
Jel jsem po Nuseláku se Sorentem ven z centra v prostředním pruhu a v pravým pruhu jel Land Rover, na konci Nuseláku se agresivně přes plnou čáru vrhnul do prostředního pruhu a do mé mezery s vpředu jedoucím autem a já musel hodně brzdit aby se mi tam vešel. Takže jsem ho vytroubil a on skočil na brzdu a já to nedobrzdil a dostal ji do zadku. Jenže pak to oroštoval a ujel. Já měl ale vše nahraný na obou kamerách a tak jsem zavolal policajty a ohlásil ujetí od nehody a dodatečně jim nahlásil číslo viníka, který bylo na záznamu. Toho viníka sledoval super svědek, taky s kamerou v autě a viděl jak LR projíždí křižovatky na červenou při útěku. Takže policii naváděl a ta ten LR odchytla ve Strašnicích. Já pak dojel s policií na místo a tam jsem viděl tohoto člověka osobně. Zatloukal, ale se záznamem nepočítal a jde do správního řízení. Já mám v háji nárazník a ostřikovač světla a škoda je asi 30 tisíc.
Tady je ten alík co utíká od nehody.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
Tady jsou fotky toho piráta kterej se bez blinkru nacpal z prava a pak mě vybrzdil. Poslední záběr je desetinu vteřiny před nárazem. Pak to oroštoval a ujel. Jeho konec je pak na první fotce a příspěvěk výš..
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
No už od pohledu vypadá jako pěkný pako.Jenže bohužel takovejch pilotů jezdí tolik,že máš teoretickou šanci takřka denně potkat minimálně dva.
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
zdravim mel bych mali dotaz kde si koupil ty kamery a kolik asi tak stoji i s namontovanim nebo jestli se to da zvladnout doma.uz sem par takovich lidi potkal ale nastesti ubrzdil ale clovek nikdy nevi tak o tom docela premyslim ze si podobne zarizeni poridim...diky moc
sorento 2.4+lpg ex
Normálně jsem je koupil na Kasa.cz před necelým rokem za cca 1300 Kč jednu a montáž je velice snadná. Pouze přichytit kameru na sklo a napájení do zásuvky a hotovo. Já to vylepšil tak že mám kamery na speciálním držáku u stropu na suchým zipu a napájení mám od palubní instalace a ne ze zásuvky. Tím pádem se kamery zapínají automaticky po zapnutí zapalování. Taky mám úpravu na permanentní nahrávání po zamknutí auta. To je ale jen komfortnější úprava a ne tak nutná.
Super bylo že dopravácí mají možnost si stáhnout video na místě a zaředit ho jako důkaz a podle něho vyhodnocovali situaci a chování .
Super bylo že dopravácí mají možnost si stáhnout video na místě a zaředit ho jako důkaz a podle něho vyhodnocovali situaci a chování .
Dej prosim odkaz primo na tu kameru, diky.
Jirko, ty máš teda fakt smůlu! Ty by sis měl to své auto opancéřovat.
Bostra
Bostra
Kia Sorento EX 2,5 CRDI AUTOMAT r.v.2007
Na heureka je jich plno staci hledatmilosh píše:Dej prosim odkaz primo na tu kameru, diky.
Ano nebo na Kasa.cz zadat kamera do auta a vypadne dost nabídek. Jinde jsou i za lepší cenu. Vše je Čína a nejlépe by bylo sehnat nějakou HD s vysokým rozlišením.
Ta smůla je že jezdím hlavně po Praze a tak ten zadní náraz a první přední byl na základě blbosti druhejch a tenhle z důvodu vybrždění při vzdálenosti aut dva metry, potom co se mi nacpal do bezpečný nezery, kterou jsem si držel stále. To se nedá ovlivnit a jsem rád že mám Sorento, to vydrží daleko víc než normální auto. To bych měl daleko víc zrušený než jen nárazník, ostřikovač a mírně světlo. Ten LR je vysokej a tak jediný štěstí je že Sorento je taky vysoký.
Zejtra jdu pro protokol do Kongresovky a pak mám schůzku s novinářema, pak hlášení škody a jednání v servisu. Tomu blbci bych to nejradši naúčtoval
Ta smůla je že jezdím hlavně po Praze a tak ten zadní náraz a první přední byl na základě blbosti druhejch a tenhle z důvodu vybrždění při vzdálenosti aut dva metry, potom co se mi nacpal do bezpečný nezery, kterou jsem si držel stále. To se nedá ovlivnit a jsem rád že mám Sorento, to vydrží daleko víc než normální auto. To bych měl daleko víc zrušený než jen nárazník, ostřikovač a mírně světlo. Ten LR je vysokej a tak jediný štěstí je že Sorento je taky vysoký.
Zejtra jdu pro protokol do Kongresovky a pak mám schůzku s novinářema, pak hlášení škody a jednání v servisu. Tomu blbci bych to nejradši naúčtoval
Jak se sere,tak se sere.O smůle by jsme si mohli dlouho povídat.To co ti to prase provedlo je na facku,nic méně co přijedu do Prahy (teď už méně,kdy jsme Metrostav naučili injektovat PU materiály)tak se mi tento způsob jízdy zdál jako standard a nepoužívání blinkrů jako důsledek zdražení proudu.1/2 pražáků jezdí výhradně vlevo(asi se právě vrátili z Anglie a nemůžou si zvyknout.)Ale jak čumím na ty záznamy,tak nikde plnou čáru nevidím.Jinak kupoval jsem přední nárazník(plast)za 1.400kč.
Mám to na jeho pojistku a tak neřeším co to stojí a odhad je do 40 tisíc. Mě se po Praze jezdí dobře, jen občas se situace zamotá jako tahle. Díky technice záznamů jsem v pohodě, mám již protokol z policie, novináři dostali video a v servisu s autem počítaj, až to projde pojišťovnou viníka. Abych pravdu řek, v jiných městech se cejtím hůř, tady to má svůj režim a to celkem jde. No a exot vybržďovač může bejt i strejda z Horní Dolní.