Zederlock
Zederlock
Ako reaguju v servisoch, ked mate namontovany zederlock, kedze ho kia standardne nemontuje a ani som este nepocul, aby ze by ho mali v ponuke? Dam si ho namontovat urcite, len by som chcel pocut vase nazory, diky.
Kia cee'd 2010 1,6 CRDi 85kw
- Reklama
-
Re: Zederlock
Ahoj.
Můj názor je takový, že děláš promo na zabezpečovací systém Zederlock
Schválně, že bych se mýlil?
Můj názor je takový, že děláš promo na zabezpečovací systém Zederlock
Schválně, že bych se mýlil?
cau, myslis ze im robim reklamu? to urcite nie. asi usudzujes z novozalozeneho nicku... mal som uz Kiu Rio, ale som ho nechal frajerke a ja si zajtra idem vyzdvihnut novu Kiu Ceed 2010 1,6 crdi a proste bez zederu ho nechcem, tak som si zalozil nick, nech mozem komunikovat... Dufam, ze ti to staci . U toho Ria mi to bolo jedno, to su malo kradnute auta, ale tu to tak nenecham. Defend, ktory v Kii montuju zvladne vyradit kazdy... alebo staci iba vytlacit spojku a auto sa da v pohode odtiahnut... no takze este raz, ake boli ohlasy v Kia servisoch, ak si niekto dal urobit zeder? diky... a neni to ziadna reklama
Kia cee'd 2010 1,6 CRDi 85kw
-
OK, ber to s nadhledem.
Kie sa zatiaľ takmer vôbec nekradnú. Nemá zmysel moc investovať do špičkových mechanických zábran. Pre kľud duše stačí nejaký Defend-Lock kvôli príležitostným lapkom s notebookom. Ale keď chceš zabezpečovacie zariadenie, čo je teraz IN a si ochotný si zaň priplatiť, choď do toho.
KIA Cee´d SW 1,6 CRDi, 5,0 L/100 km
Ja mám na ceed-e zeder, a keď som bol na servisnej tak úplne v pohode, nemali s tým žiaden problém. Len je to tam problém namontovať. Musí byť zručný mechanik