Tlacitko ESP
Tlacitko ESP
Ahoj,
Mel bych dotaz, dnes jsem se stoural ve vsech zaslepkach co mam v aute, tedy i zaslepky ESP.
Ku podivu kdyz jsem vyndal zaslepku tak tam je nacvaknutej konektor s dratama, coz me logicky navadi k tomu ze kdyby tam bylo tlacitko tak bych mel mit moztnost vypnuti a zapnuti esp....je tak?
Mel bych dotaz, dnes jsem se stoural ve vsech zaslepkach co mam v aute, tedy i zaslepky ESP.
Ku podivu kdyz jsem vyndal zaslepku tak tam je nacvaknutej konektor s dratama, coz me logicky navadi k tomu ze kdyby tam bylo tlacitko tak bych mel mit moztnost vypnuti a zapnuti esp....je tak?
Kia Sorento Black Plasti Dip
r.v 2005 2,5 CRDI 103kw chip
- Reklama
Re: Tlacitko ESP
Logicky uvažuješ správně.Akorát to bude chtít oživit v řj.JElen píše:Ahoj,
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
takze servis, a jelikoz mam chip tak predpokladam ze bych o nej prisel
Ne,proč?Prostě v jednotce se povolí ESP.To nemá s čipem na motoru co dělat.Nevím,jestli má Sorento komfortní jednotku,ale u jiných výrobců je to v ní a nebo má ABS svoji,myslím Sorento ji má,tak se to povolí v ní.JElen píše:takze servis, a jelikoz mam chip tak predpokladam ze bych o nej prisel
ha, super diky za info... v tomhle se moc nevyznam tak se radsi vzdy zeptam... diyk za vysvetleni
Nemáš zač,ale chce to najít servismana,který nebude dělat drahoty a místo NO zadá OK.Pak se to restartuje(odpojením akumulátoru) a mělo by to fungovat.JElen píše:ha, super diky za info... v tomhle se moc nevyznam tak se radsi vzdy zeptam... diyk za vysvetleni
Můžeš hodit foto,kde ten konektor máš?Já jen,jestli to není shodný s tím co mám(dobrý by bylo i foto barvy konektoru).
Když jsem po koupi čistil auto,tak jsem se divil,kolik konektorů je nepoužitých.Tím nabývám dojmu,že Korejci natahali víc kabeláže a podle výbavy se za určitou sumu dopňovala výbava(instalací tlačítka a inicializací softwaru)
jestli se dostanu vecer do auta tak to vyfotim, eventuelne zejtra
to same co pises uz mi nekdo rikal..... i do nejnizsi vybavy jsou natahany draty jako do plne palby, pak jen dokupovat.
ja mam ex verzi bez vyhrevu sedacek a tam konektor ale neni jen zaslepka pouzil jsem ho na zapinani a vypinani anteny trochu me stvalo ze porad vyjizdi a zajizdi.
ale ted jsem koupil origo zaslepku a dam to do puvodniho stavu a pravedu tlacitko misto toho paznechtu na drobaky
to same co pises uz mi nekdo rikal..... i do nejnizsi vybavy jsou natahany draty jako do plne palby, pak jen dokupovat.
ja mam ex verzi bez vyhrevu sedacek a tam konektor ale neni jen zaslepka pouzil jsem ho na zapinani a vypinani anteny trochu me stvalo ze porad vyjizdi a zajizdi.
ale ted jsem koupil origo zaslepku a dam to do puvodniho stavu a pravedu tlacitko misto toho paznechtu na drobaky
No vidíš,mám LX a konektory na ohřev sedaček mám jak u sedaček,tak v záslepkách.Našej jsem i konektor na tempomat,mám tam přípravu na ostřikovače světel a možná něco dalšího,ale to už jsem dál nepitval.Co mě ale potěšilo je to,že ačkoliv nemám teploměr venek a vnitřek,tak mi funguje na autorádiu SONY.To už je dodo,ale když naladím frekvenci FM 108,tak se mi periodicky zobrazuje vnitřní a venkovní teplota.JElen píše:jestli se dostanu vecer do auta tak to vyfotim, eventuelne zejtra
omlouvam se ale dostal jsem se k netu az ted....
tady je ta fotka
jinac kde jsi nasel ten konektor na tempomat ? to me zase navadi k tomu ze tam je ale chybi ovladac
premejslel jsem o dodelani
tady je ta fotka
jinac kde jsi nasel ten konektor na tempomat ? to me zase navadi k tomu ze tam je ale chybi ovladac
premejslel jsem o dodelani
- Přílohy
-
- obrázek.JPG (118.16 KiB) Zobrazeno 9268 x
ale ted si sakra nejsem jistej jestli to co jsem vyfotil je esp nebo tempomat nasel jsem rozdilne informace
To je konektor na hlavní spínač tempomatu.JElen píše:ale ted si sakra nejsem jistej jestli to co jsem vyfotil je esp nebo tempomat nasel jsem rozdilne informace
Chlapi, když už se tady bavíte o kabeláži. U amerických verzí mají na levé straně volantu tlačítka pro ovládání autorádia. Nevíte náhodou někdo, jestli i na těch našich Evropských, tam je konektor pro ten ovládač autorádia?
Bostra
Bostra
Kia Sorento EX 2,5 CRDI AUTOMAT r.v.2007
Ještě jsem to nekuchal,ale vzhledem k různým konektorům,který jsou porůznu přichycený snad všude,si myslím,že tam stopro bude.Když už máme konektory na tempomat(hlavní spínač),tak režim zadávání atd. se volí na pravý části volantu.Logicky vzato,bude něco natažený i do volantu,protože jinak by to nemělo smysl.Dávám tomu teda 95%,že kabeláž tam je.Bostra píše:Chlapi, když už se tady bavíte o kabeláži. U amerických verzí mají na levé straně volantu tlačítka pro ovládání autorádia. Nevíte náhodou někdo, jestli i na těch našich Evropských, tam je konektor pro ten ovládač autorádia?
Bostra
Tak se přesuneme do vlákna :trošku překopávám ten korejskej zázrak .Dávám tam foto a popis ohledně ovládání na volantu.zdeny65 píše:Ještě jsem to nekuchal,ale vzhledem k různým konektorům,který jsou porůznu přichycený snad všude,si myslím,že tam stopro bude.Když už máme konektory na tempomat(hlavní spínač),tak režim zadávání atd. se volí na pravý části volantu.Logicky vzato,bude něco natažený i do volantu,protože jinak by to nemělo smysl.Dávám tomu teda 95%,že kabeláž tam je.Bostra píše:Chlapi, když už se tady bavíte o kabeláži. U amerických verzí mají na levé straně volantu tlačítka pro ovládání autorádia. Nevíte náhodou někdo, jestli i na těch našich Evropských, tam je konektor pro ten ovládač autorádia?
Bostra
zdeny65 píše:To je konektor na hlavní spínač tempomatu.JElen píše:ale ted si sakra nejsem jistej jestli to co jsem vyfotil je esp nebo tempomat nasel jsem rozdilne informace
sakra v manualu jsem cetl ze je to esp
ten ovladac na radio me taky zajima... jdu se presunout