Jirka N. píše:Já ten rám koupil použitej a za 7 tisíc. Je asi provedením nejhezčí co jsem zatím viděl a je ze Sorenta do roku 2006 a předělal jsem horní uchycení a bytelnou verzi. Takže nyní nepoškodí předek díky tomu že není sklopnej jako u původního provedení. Dole je chycený do rámu auta kde původně byl otočný v uchycení a nově je zakotvenej do výstuhy pod nárazníkem. Původně nahoře bylo komický uložení a to umožňovalo to sklopení , které ale mohlo udělat více škody než užitku. Takže to jem vyřešil po svým

.
Víš,já bych chtěl něco tak nějak "lehčí",ne abych měl pod nárazníkem styl "nosorožec",to snad není ani nutný.Nejhorší je,že kdekoliv zaparkuješ,tak ti to vojede důchodce,nebo "ženská",potažmo blondýna-nebo obarvená na cokoliv(Neberte to ku..a osobně).Mám manželku zrovna "něco mezi "( hotovka

)Ale jak jsem zjistil,tak nejhorší je důchodce,kterej to přifičí s novou "filckou"("nebo jak se to sakra jmenuje) a je max.king z leštěnkou typu "favorit" a výš.K tomu bych hodil dealery "cca.22 +- autobus" na dodávkách z mobilem naraženým v z...u a nebo u ucha a stylem"co jsem proflákal,tak doženu za pět minut.A nejhorší je "koktávka" s dědou v basebollové čepici a nedej"Bože" v klobouku. Protože jezdím do P9-Černý Most(není to reklama).Tak se kolikrát divím,že dají několikrát komukoliv až takovej prostředek na "zabití".Je to pár dnů a v CČM Černý Most(nemotat KSČM,žádná reklama apd.) jsem byl svědkem toho,jak si holka rozebrala předek u Mondea -Tiatanium.Fakt to byl fofr,o sloup na parkovišti ten předek slušně rozpárala.Bylo to něco tak cca. 2011(možná 12).Tak holka zastaví a "to bude průšvih"
No jen tak jí říkám,tak to je alespoň za nějakejch 20 litrů.No a odpověď -starej mi teda asi urazí hlavu.
Takže závěr:Parkovat vedle drahejch aut je dobrý,ale bohužel s nima jezdějí více a častěji "holky jako lusk",ale ty díry co mám Sorentu za půl roku,tak mě to docela ser.u a štve mě to!Asi budu parkovat mezi Š 120-ama a budu doufat,že si dají třeba důchodci větší pozor,než nafučená k..a(koza),která si myslí,že jí patří polovina planety.Fakt sorry.ale co člověk kolikrát vidí,tak se mi z toho chce b..jt!
Kuva,mám nějak rozepsáno,soráč