výměna sedacek
výměna sedacek
zdravim,
mel bych dotaz jestli nahodou nekdo nebude vedet.
chtel bych vymenit aktualni autosedacky za kozeny.... nasel jsem jedny z bouracky ale ty jsou elektricky ovladatelny a ja mam manualni.... pujde to nejak zapojit aby to fungovalo ? kozeny jsou ze sorena 06 a ja mam 05
díky za info
chtel bych vymenit aktualni autosedacky za kozeny.... nasel jsem jedny z bouracky ale ty jsou elektricky ovladatelny a ja mam manualni.... pujde to nejak zapojit aby to fungovalo ? kozeny jsou ze sorena 06 a ja mam 05
díky za info
Kia Sorento Black Plasti Dip
r.v 2005 2,5 CRDI 103kw chip
- Reklama
Re: výměna sedacek
Musíš se podívat jestli máš konektor pod sedačkou.Měl by být na straně středovýho tunelu dole u podlahy.Když tam bude,tak bys měl mít jak el.ovládání,tak i ohřev.Dobrý by bylo,kdyby někdo,kdo má el.sedčky sem dal fotku,kde je to připojený.Ale já osobně mám pod sedákem konektor.JElen píše:zdravim,
díky za info
Ale jen tak na okraj.Kožený bych už nikdy nechtěl!Chci zvolit cestu přečalounit do kvalitní látky-ne plyš.
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
mám kožený a jsou super. Bezúdržbový příjemný na posez.
Taky mám černý kožený a vyhřejvaný a jiný bych nebral, naprosto perfektní údržba a za čtyři roky jsem nenašel jedinou nevýhodu.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
super diky.... kouknu jestli tam neco je
pokud tam bude tak je asi vemu ... pokud ne tak si necham udelat potahy na miru
Ty máš pravděpodobně taky tu tvrdou látku co já?Ta je teda absolutně příšerná!Ale chci zvolit variantu přečalounit.Potahy jsou sice jednodušší,ale rozdíl v ceně není zas tak velkej.JElen píše:super diky.... kouknu jestli tam neco je
je to tak .... ale hlavne chci vse do cerne
no ja bych radsi potahy na miru, jelikoz si myslim ze i kdybych to nechal precalounit u profika tak uz to nebude vypadat tak jako origo
no ja bych radsi potahy na miru, jelikoz si myslim ze i kdybych to nechal precalounit u profika tak uz to nebude vypadat tak jako origo
No jestli do látky,tak to bude vypadat stejně.No a jestli kůže,tak to je asi za 20 litrů U kámoše v Santovi jsem si nafotil čalounění a to by se mi líbilo. [attachment=0]JElen píše:je to tak .... ale hlavne chci vse do cerne
neco takoveho bych si taky predstavoval ale ten sred taky cernej
no nekdo mi udelal kalkulaci do kuza asi za 30-40 litru
Já bych to chtěl nějak nakombinovat dejmetomu tu tmavě šedou se světlou.Na černý je všechno vidět.No za 40 litrů je blázen.To už koupíš komplet sedačky za polovic.JElen píše:neco takoveho bych si taky predstavoval ale ten sred taky cernej
no taky jsem zustal cumet s otevrenou pusou ja radsi tu cernou
ted jenom cekam na nejaky info od firmy ohledne tich potahu no
ted jenom cekam na nejaky info od firmy ohledne tich potahu no