černá přední světla
černá přední světla
zdravim.
chtěl bych se zeptat jestli nahodou někdo nevíte kde sehnat černá přední světla.
eventuelně jestli nemáte někdo na prodej
jedna se o tyhle, ale bez toho bocniho blinkru
chtěl bych se zeptat jestli nahodou někdo nevíte kde sehnat černá přední světla.
Kia Sorento Black Plasti Dip
r.v 2005 2,5 CRDI 103kw chip
- Reklama
Re: černá přední světla
No nevím,jakk by to s nima mělo svítit.Ale podívej se tady http://www.korea-suv.cz/index.php?sec=d ... braneDil=3JElen píše:zdravim.
Někde jsem dokonce viděl,jak původní světlo rozdělají,stříknou vnitřek a zase to dají do kupy.
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
no jde o to ze je nechci koupovat nova, jelikoz je to palka
v kie za neorigo chtej za jedno 4500 a za origo 6200
takže nejlepe nejaka z bouracky, ale kdyz jsem nasel bouracku tak byly fuc
co se tyce rozdelani svetel tak jsem na to koukal... ale nechce se mi to delat na jedinejch svetlech co mam ..... by to taky mohlo dopadnout ze bych musel chvili jezdit s prilepenejma baterkama
co se tyce rozdelani svetel tak jsem na to koukal... ale nechce se mi to delat na jedinejch svetlech co mam ..... by to taky mohlo dopadnout ze bych musel chvili jezdit s prilepenejma baterkama
No právě.To je spíš na někoho,kdo to dělá.Když to zkazí,tak dodá světla druhý.Já osobně bych chtěl akorát nějakým způsobem vyčistit vnitřek skla,vyleštit zvenku a zalakovat.Ochrannej lak už je napůlce skla v čudu a není to úplně nejlepší.JElen píše:no jde o to ze je nechci koupovat nova, jelikoz je to palka
Zkus polský aukro,poláci maj všechno.Jen pozor na to hodně tahají auta z UK,takže světla nepoužitelný,ale většinou to tam píšou zda jsou z UK či ne.Když něco sháním tak jedině poláci.
http://allegro.pl/kia-sorento-2006r-lam ... 42764.htmlBobekRob píše:Zkus polský aukro,poláci maj všechno.Jen pozor na to hodně tahají auta z UK,takže světla nepoužitelný,ale většinou to tam píšou zda jsou z UK či ne.Když něco sháním tak jedině poláci.
Myslel jsi tohle ?
to jsou presne oni
diky za odkaz... svetla zaplacena a ted uz jen cekat
diky za odkaz... svetla zaplacena a ted uz jen cekat
Maj v nabídkách i sedačky v kůži jak jsi psal v jiné témě že sháníš.tak mrkni.Hledej pod výrazy Fotele, kanapy
diky.... koukal jsem ale to se mi uz nevyplati co se tyce ceny a domluvy dovozu do cr
tak svetla namontovana ted uz je jen nejak nasmerovat ..... kazde sviti jinam
Ja som tam chcel dat nieco taketo http://www.freewebs.com/sorentoaccessories/1019.jpg alebo nieco taketo http://kia-sorento-club.by/showthread.php?t=56 ... nevie niekto poradit ???
olalalalaaaaaaaa
tak ty predni jsou fakt mazec.....
predpokladam ze je nesezenes a ze to jsou "po domacku" udelany svetla....
jedny predni mi zbyly:) ze bych se o to pokusil
nejhorsi je to, že dostat se do svetel je pekne na prd
ale tohle je fakt mazec
tak ty predni jsou fakt mazec.....
predpokladam ze je nesezenes a ze to jsou "po domacku" udelany svetla....
jedny predni mi zbyly:) ze bych se o to pokusil
nejhorsi je to, že dostat se do svetel je pekne na prd
ale tohle je fakt mazec
Tak ten svietiaci blinker je aj tu... http://www.korea-suv.cz/index.php?sec=d ... braneDil=3 ... len tam je ocosi krajsi ... a ta stranka co to na nej je ona niekedy fungovala len uz nefunguje cize podla mna sa to normalne predavalo...
kdyz na to koukam poradne tak to vypada nasledujic...
angel eye jsou dodelavany ... rozebrani svetel
co se tyce toho blinkru tak je nacpany do spodniho mracitka, ktere je nalepene z venku
co se tyce toho blinkru tak je nacpany do spodniho mracitka, ktere je nalepene z venku
Přesně.Jako vypadá to trochu zbastleně a za šest litrů-bezmála je to předražený jak rohlík za stovkuJElen píše:kdyz na to koukam poradne tak to vypada nasledujic...
Jako dyž jste u těch světel,dokáže někdo najít ten speciální lak na přední světla?