Nestraš ! Já se taky chystám konfigurovat ... Mně říkali, že 1 až 1.5 měsíce.DavidB píše:Zajímalo by mě, zda je tu někdo, kdo objednával ne hotovou konfiguraci (Base/LX/EX Base/EX), ale variantu z konfigurátoru.
Já jsem objednal asi 5.6., plán dodání byl přelom červenec/srpen, ale při telefonickém dotazu mi bylo v 20.7. řečeno, že auto není ještě ani ve výrobě, takže mám čekat, že bude tak někdy v září. (údajně jsem byl asi první pitomec, co to přes konfigurátor objednal).
Má někdo další nějaké zkušenosti nebo informace o dobách dodání v ČR při použití konfigurátoru?
Koupě cee´du
Re: Cee`d z konfigurátoru - doba dodání??
- Reklama
Re: Výbava
Ahoj, mohly by sme spravit vymenu, ja ti poslem schranku so zapalovacom a popolnikom a ty mne tu schranku co tam mas miesto neho. Ja som omylom kupil s popolnikom a nefajcim, zhanam praveze ako to vymontovat prec a dat tam normalnu schranku na veci, co ty nato...Majk píše:Já jsem konfigurátor nepoužil,asi to byla chyba.Nějak v tom svatém nadšení
mi uniklo,že Ceed nemá popelník!Teď pátrám,popelník je zvláštní výbava!
Ahoj, mohly by sme spravit vymenu, ja ti poslem schranku so zapalovacom a popolnikom a ty mne tu schranku co tam mas miesto neho. Ja som omylom kupil s popolnikom a nefajcim, zhanam praveze ako to vymontovat prec a dat tam normalnu schranku na veci, co ty nato...[/quote]
O.K. Zítra jdu pro značky,tak ještě pohovořím s prodejcem......
Stále tomu nerozumím,měla tam být v základu nebo ne...
Tys ji neobjednával?
Nějak se dohodneme
O.K. Zítra jdu pro značky,tak ještě pohovořím s prodejcem......
Tys ji neobjednával?
Nějak se dohodneme
Re: Cee`d z konfigurátoru - doba dodání??
Dnes mi volali předběžně nový termín (auto už je ve výrobě) potvrzený Kiamotors. Takže při použití konfigurátoru:Riccardo píše:Nestraš ! Já se taky chystám konfigurovat ... Mně říkali, že 1 až 1.5 měsíce.
Objednávka: 5.6.2007
Předpokládané dodání: 20.8.2007
Že jsem nas*any asi nemusim dodavat...
O.K. Zítra jdu pro značky,tak ještě pohovořím s prodejcem......Majk píše:Ahoj, mohly by sme spravit vymenu, ja ti poslem schranku so zapalovacom a popolnikom a ty mne tu schranku co tam mas miesto neho. Ja som omylom kupil s popolnikom a nefajcim, zhanam praveze ako to vymontovat prec a dat tam normalnu schranku na veci, co ty nato...
Tys ji neobjednával?
Nějak se dohodneme [/quote]
Ahoj, na slovensku je tam defaultne popolnik so zapalovacom, ja ho tam nechcem, lebo v aute zasadne nefajcim (okrem toho ze nefajcim )
Ahoj, na slovensku je tam defaultne popolnik so zapalovacom, ja ho tam nechcem, lebo v aute zasadne nefajcim (okrem toho ze nefajcim )[/quote]sTiLL píše:O.K. Zítra jdu pro značky,tak ještě pohovořím s prodejcem......Majk píše:Ahoj, mohly by sme spravit vymenu, ja ti poslem schranku so zapalovacom a popolnikom a ty mne tu schranku co tam mas miesto neho. Ja som omylom kupil s popolnikom a nefajcim, zhanam praveze ako to vymontovat prec a dat tam normalnu schranku na veci, co ty nato...
Tys ji neobjednával?
Nějak se dohodneme
popelník je nadstanartní výbava...Jeho cena není moc vysoká..
tady najdeš tu fotku... http://www.realcentrum.cz/uvod.htmMajk píše:Nemáte někdo foto toho popelníku......?
Já snad přestanu kouřit.....
V návodu vypadá ta schránka dělená napůl.
Nebo je tohle celé pak popelnice?
klikni na Cee´d a pak už jen směrem dolů
Naposledy upravil(a) Beda dne stř črc 25, 2007 8:12 am, celkem upraveno 1 x.
Omlouvam se, ale na tomto foru uz budu aktivni minimalne, najit mne muzete na jinem foru