černá přední světla
Re: černá přední světla
no prave a origo xenony na kiu 12K za jedno
Kia Sorento Black Plasti Dip
r.v 2005 2,5 CRDI 103kw chip
- Reklama
Takže jak bude pěkně,tak se na to vrhnu.Vyleštím,nastříkám a osadím nějakejma supr žárovkama.A světlo bude jako ve dneJElen píše:no prave a origo xenony na kiu 12K za jedno
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
taky bych tam chtel prdnout nejaky zarovky ale nejlepe aby to svitilo studene bile.... ale to asi nesezenu
Tak jsem trochu víc zapátral po dodatečných xenonech.Dá se koupit sada HID za cca.1500.Nejlepší je s 4300K.To odpovídá dennímu světlu.Čím víc K,třeba 8000 K,tak je světlo modrý a je s tím pří dešti atd.,prostě zhoršený podmínky vidět hůř.Větší ranec stojí čidlo náklonu.Tam je to za trojku.Sice se dá koupit imitátor za pětikilo,ale to je stejně naprd.Zase je ale pravda ta,že investice se více či méně vyplatí.Hlavně jde o životnost výbojek.Halogenová žárovka i super kvalitní odejde třeba i dvakrát do roka.Tak začínám pomalu přemejšlet,jak s tím vším naložit.Sice investice okolo 5 tisíc,ale zase svítí to krásně a kupovat ročně žárovky za litr je taky v dnešní době docela luxus.Asi to bude chtít nakoupit postupně,aby do podzimu to měl člověk hozený na autě.JElen píše:taky bych tam chtel prdnout nejaky zarovky ale nejlepe aby to svitilo studene bile.... ale to asi nesezenu
A tady ještě odkaz na legislativu http://www.policie.cz/clanek/nebezpeci- ... bojek.aspx
dalsi potrebne info diky moc
ta legislativa me zajimala
a prosim te kdyz uz si tak brouzdal .... co by si doporucil za xenony a to cidlo ?
a prosim te kdyz uz si tak brouzdal .... co by si doporucil za xenony a to cidlo ?
Tak čidlo je možný snad akorát jedno http://www.cybertronic-labs.cz/katalog/ ... enony.htmlJElen píše:dalsi potrebne info diky moc
Ale jinak tam kucí mají dost jinejch zajímavejch věciček.
No a HID sady H7 http://www.bixenony.com/hid-xenon-sady/ nebo další různý.Hlavně,by měli mít 4300k(kelvin).Ty mají přirozený světlo.Čím víc kelvinů,tím jdou do modra a v nepříznivým počasí je s nima vidět hůř,než z halogenama.
Každopádně cena xenonů je cca.1500.Hlavně nevybírat sadu co má jeden měnič-ballast!
JElen pocuj prosimta ako si objednal tie svetla z allegra lebo mi tam nechce zadat postovne cislo... dik
Miboss47 píše:JElen pocuj prosimta ako si objednal tie svetla z allegra lebo mi tam nechce zadat postovne cislo... dik
pouzil jsem ucet co mam na aukro.cz
takze zadne udaje jsem uz nevyplnoval.
jen jsem se predem domluvil s prodavajicim, abych se ujistil ze mi to posle do cech a jaka bude vysledna cena