sraz KIA SORENTO termín 14-16 červen
Re: sraz KIA SORENTO termín 14-16 červen
Taky už jsem téměř zbalenej ..... odpoledne jsme tam .....
Auto je po STK na 30 dní ..... čep řízení a málo funkční ruční brzda na levým kole. Jo a tmavý okna ....
Auto je po STK na 30 dní ..... čep řízení a málo funkční ruční brzda na levým kole. Jo a tmavý okna ....
Naposledy upravil(a) serti dne čtv čer 13, 2013 9:50 pm, celkem upraveno 1 x.
Kia Sorento 2,5 CRDI 16V, r.v.2004, automat
- Reklama
-
ok tak zítra
Ten platoňák na sraz takových speciálů není vůbec od věci.
-
já to tedy jedu prubnout snad dojedu ahoj v kempu
Děkuji tímto "Všem účastníkům zájezdu" za velice příjemně strávený víkend,hezké prostředí a dobrou náladu včetně počasí.Dojel jsem bez poruchy,což je z podivem,doufám že se všem zadařilo tak samo.A na to,že jste mi vy hadi po osmém pivu prozradili to sladké tajemství,že se po Ježkovi poseru nezapomenu a něco na přezrok na Vás vymyslím.Ještě jednou DÍKY MOC.
Bolo úplne super. Som rád že som spoznal veľa super ľudí. Ja som tiež došiel domov na SK úplne v pohode. Auto to vydržalo, a teraz môžem naozaj povedať, že je to dobré auto (však Viktor ).
-
Chci poděkovat všem za velmi hezký víkend a budu se těšit na příští rok tak nějak ve stejném termínu přesný datum určitě zavčas napíšu.Jsem rád,že za celej víkend se ničemu a hlavně nikomu nic nestalo a vše v pohodě přečkal i nejmenší účastník dráček.Viktore chci ti poděkovat za jízdy na člunu a už toho ježka nechlastej ,protože se z toho tak akorát může člověk pos..t Pochvalu před nastartovanou V3skou a rozvinutou zástavou dostává Marián za ochotu cestovat až ze slovenska cca dohromady 800km
Počasí nádherné parta lidí senzační už jen říct děkuji všem a budu se těšit na příští rok.Pokud máte někdo společné foto tak to sem prosím plácnite já se domluvím s vítěm a dáme fotky na rajče.
Děkuji účastníkům-
david-petr
serti
orangi
viktor
vraba43
dragoun33
viita
Počasí nádherné parta lidí senzační už jen říct děkuji všem a budu se těšit na příští rok.Pokud máte někdo společné foto tak to sem prosím plácnite já se domluvím s vítěm a dáme fotky na rajče.
Děkuji účastníkům-
david-petr
serti
orangi
viktor
vraba43
dragoun33
viita
Naposledy upravil(a) David-Petr dne pon čer 17, 2013 7:23 pm, celkem upraveno 1 x.
Davide, ešte len to, že mobil to pomaly rozdýcháva. Asi po nočnom kúpaní bude znovu fungovať
Taktéž děkuji všem účastníkům srazu za krásný víkend. Dojeli jsme taky v pohodě, no přeci jak jinak, když máme Sorenta ....
- Přílohy
-
- P6150544.JPG (250.97 KiB) Zobrazeno 7268 x
-
- P6150542.JPG (247.87 KiB) Zobrazeno 7268 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem za krásný víkend,jsem rád, že jsem vás všechny-super lidičky mohl poznat.Myslím, že vše vyšlo ,včetně počasí, jak mělo a všichni jsme zase v pořádku doma.Takže teď se zbývá už jen těšit na další,druhý ročník a třeba se sejdeme ještě ve větším počtu, protože ten kdo nepřijel, tentokráte prohloupil
Vše se dá opravit, jen se nesmí vědět, že to nejde....
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
Zdar lidi co dodat když vše bylo řečeno hold super akce doufám že bude další ročník.....jo bude někdo dávat fota na net?
sorento 2.4+lpg ex
-
-orangi držím palce ať to ten mobil zvládne
-fotky jsem domlouval s vitkem dáme je na rajče ,ale klidně ještě nějakou sem plácnite mám sice i svoje fotky ,ale můj fotoaparát to nějak nezvládl ( spíš já) a jsou nic moc. Viita sem dá kontakt a můžete mu vaše fotky poslat a on je tam přidá
-další ročník bude určitě a už se na vás těším a pevně věřím ,že se spousta dalších přidá udělám něco s tím facebukem nebo jak se to jmenuje se tam asi budu muset přihlásit přeci jen to tam okoukne dost lidí takže kdo tam jste tak tam plácnite nějakou fotku a odkaz děkuji
-fotky jsem domlouval s vitkem dáme je na rajče ,ale klidně ještě nějakou sem plácnite mám sice i svoje fotky ,ale můj fotoaparát to nějak nezvládl ( spíš já) a jsou nic moc. Viita sem dá kontakt a můžete mu vaše fotky poslat a on je tam přidá
-další ročník bude určitě a už se na vás těším a pevně věřím ,že se spousta dalších přidá udělám něco s tím facebukem nebo jak se to jmenuje se tam asi budu muset přihlásit přeci jen to tam okoukne dost lidí takže kdo tam jste tak tam plácnite nějakou fotku a odkaz děkuji
Ahoj. Dal jsem další fotky na rajče : http://serti.rajce.idnes.cz/Sraz_Kia_Sorento_Dalesice/
Účastníci 1. Sorento srazu :
David + Jana + Matyaš, ( David - Petr )
Víťa + Jana + Jenda, ( vita )
Marian, (orangi )
Radek, ( vraba 43 )
Vašek + Libča, ( serti )
Viktor st. + Viktor ml. + Šárka, ( viktor )
Martin + Anička + Dráček ( Dragoun 33 )
Účastníci 1. Sorento srazu :
David + Jana + Matyaš, ( David - Petr )
Víťa + Jana + Jenda, ( vita )
Marian, (orangi )
Radek, ( vraba 43 )
Vašek + Libča, ( serti )
Viktor st. + Viktor ml. + Šárka, ( viktor )
Martin + Anička + Dráček ( Dragoun 33 )
Naposledy upravil(a) serti dne čtv srp 29, 2013 12:26 pm, celkem upraveno 1 x.
Taky vsem dekujem za krasnej vykend,bylo to moc fajn..ale az na to ranni vstavani po te slivovici...jo a nejaky fotky mam tak je dam na facebook.
No kluci krása.Jestli nám ty potvory vydrží,tak příště pojedu taky.Letos to prostě nevyšlo
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza