Startér

Odpovědět
Czecha

Startér

Příspěvek od Czecha »

Ahojte,
objednavala jsem na sve Sorento starter, ale prisel mi jinej model diky chybnemu kódu.
Ted mi tady lezi a nevim co s nim.
Jedna se o model Valeo 361004A010 a je rapasovany.
Kdyby mel nekdo zajem, tak mi dejte vedet, rada se ho zbavim.
Mam k nemu i ucet, cena dohodou.
Mohu zaslat vice fotek, abych to tu nezahltila.

p.s. Meli jste krasny sraz a zavidim ;)
IMAG0426.jpg
IMAG0426.jpg (251.45 KiB) Zobrazeno 5601 x
Reklama

zdeny65

Re: Startér

Příspěvek od zdeny65 »

Ahoj,ne že bych ho zrovna potřeboval,ale jestli je po repasi,tak to teda čumím :shock: To museli bejt pěkný prasata,když ho ani nepřejeli kartáčem.Vzhledem k tomu si myslím,že ta repase asi bude stát za víš co?
Nevím,jak dlouho se Ti doma válí,ale máš možnost ho vrátit,nebo ne?
Jinak ten startér je na Sorento 2,5 CRD,103 kW a od roku 02 až do 08/09.
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
Czecha

Příspěvek od Czecha »

Ahoj a dekuji za reakci, ale co ja s tim ? To je mi celkem ukradene jestli to byli cunata nebo ne :)
Ale musim uznat, ze na te fotce vypada opravdu hrozne. Ve skutecnosti je to daleko mirnejsi a vubec neni ani tak zrezlej.
Muj fotak ma asi nejakou bujnou fantazii a vse si pribarvuje k obrazu svemu.
Ja jsem taky na fotkach drive vypadala lepe.... to je fakt :lol:

Vratit ho nemohu, protoze jsem ho kupovala uz v rijnu, ale k vymene jsem se dostala az ted.
Ne, ze bych nejezdila, ale problem se startovanim byl jen vyjmecny. Obcas mu jen pri startovani zaskrabalo v krku, jak ja to nazyvam, ale stacilo nekolikrat zmacknout central a zahybat radici pakou, v mem pripade pakou od automatu a pak uz to nastartovalo normalne.

Jinak me tesi, ze aspon vim, ze je to na Kiu, protoze jsem si rikala, buh vi na jake auto to vubec je :D
zdeny65

Příspěvek od zdeny65 »

Czecha píše:Ahoj a dekuji za reakci, ale co ja s tim ? To je mi celkem ukradene jestli to byli cunata nebo ne :)
Ale musim uznat, ze na te fotce vypada opravdu hrozne. Ve skutecnosti je to daleko mirnejsi a vubec neni ani tak zrezlej.
Muj fotak ma asi nejakou bujnou fantazii a vse si pribarvuje k obrazu svemu.
Ja jsem taky na fotkach drive vypadala lepe.... to je fakt :lol:

Vratit ho nemohu, protoze jsem ho kupovala uz v rijnu, ale k vymene jsem se dostala az ted.
Ne, ze bych nejezdila, ale problem se startovanim byl jen vyjmecny. Obcas mu jen pri startovani zaskrabalo v krku, jak ja to nazyvam, ale stacilo nekolikrat zmacknout central a zahybat radici pakou, v mem pripade pakou od automatu a pak uz to nastartovalo normalne.

Jinak me tesi, ze aspon vim, ze je to na Kiu, protoze jsem si rikala, buh vi na jake auto to vubec je :D
Holka,Ty s tím to,že můžeš nabízet startér na Sorento 2,5 CRDi 103 kW.Když dáváš inzerát,tak je docela dost důležitý vědět CO prodávám :D
Postup startování je k potrhání :D :D :D
Czecha

Příspěvek od Czecha »

Ja z toho teda 2x vorvana nejsem :lol:
To uz jsem zjistila davno , ze je to auto na heslo. Co me taky trvalo, nez jsem se naucila, kde co a jak a kdyz jsem se to hezky poslusne naucila, tak si na me vymyslelo tohle. Zatim jsem nad nim vyzrala, ale dochazeji mi jaksi sily. Bylo by na case ho vymenit za neco prijatelnejsiho .... kdyz mne je v nem taaaaak dobre :D
zdeny65

Příspěvek od zdeny65 »

Czecha píše:Ja z toho teda 2x vorvana nejsem :lol:
To uz jsem zjistila davno , ze je to auto na heslo. Co me taky trvalo, nez jsem se naucila, kde co a jak a kdyz jsem se to hezky poslusne naucila, tak si na me vymyslelo tohle. Zatim jsem nad nim vyzrala, ale dochazeji mi jaksi sily. Bylo by na case ho vymenit za neco prijatelnejsiho .... kdyz mne je v nem taaaaak dobre :D
Tak najdi někoho,kdo má obě ruce a pomůže Ti s těma konektorama.To není žádná velká věda.Tím eliminuješ závadu na minimum .
Czecha

Příspěvek od Czecha »

Ahoj, normalne jsi me rozesmal :lol:
Nebylo by to opravdu spatne najit cloveka, ktery ma obe ruce. Ja mam bohuzel jen stesti na ty bezruke. A kde mam hledat, porad a budu Ti vdecna.
Hlavne, aby kdyz uz je ma, nebyly obe leve :)
zdeny65

Příspěvek od zdeny65 »

Czecha píše:Ahoj, normalne jsi me rozesmal :lol:
Nebylo by to opravdu spatne najit cloveka, ktery ma obe ruce. Ja mam bohuzel jen stesti na ty bezruke. A kde mam hledat, porad a budu Ti vdecna.
Hlavne, aby kdyz uz je ma, nebyly obe leve :)
Ne,vážně.To fakt se nenajde někdo kdo umí udržet šroubovák?Koukám,že asi generace montérů vymírá :(
Czecha

Příspěvek od Czecha »

Opravdu, myslim to smrtelne vazne, nenasel.
To uz ho umim spis drzet ja. A kdyz Ti povim, ze muj bejvalej neumel vymenit ani sterace a volal me, abych mu je vymenila, ze se boji, ze to zlomi, tak jsem mu je tam shchvalne plnou silou narazila. Dnes preci nesmi deti delat zadnou manualni praci, tak jak se mohou neco naucit.
Odpovědět