Máte někdo nainstalovanou kouli na predek? Hledal jsem neco na netu a nasel jsem vyrobce z UK. Vychazi to na cca 5klacku.
Uz jsem to videl v akci a na jemnou manipulaci v uzkem prostoru s privesem je to super.
Tažné/koule na předek
Tažné/koule na předek
Sorento 2.5CRDI VGT EX 125kW, AT, 4x4 TOD, zadni diff bez LSD, rv. 9/2007
- Reklama
Re: Tažné/koule na předek
A k čemu je to dobrý ? Je pravda že mi couvání s vozíkem nejde,tak jedině že bych couval s vozíkem před sebou.
Na jemnou manipulaci pozvu souseda na Géčko a jemně vozejk přesuneme a jemně to chlazený zkonzumujeme.Takže vyhozený prachy
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
Couvám podle zrcátek a stejně tohle zařízení na předek bude mít malou tažnou sílu a tak je to naprd. S naloženým třítunovým vlekem to ani jinak nejde couvat než na origo závěsu. Já ho mám na 3,5 tuny.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
Na webu vyrobce bylo ze tam muzes tahat 2,8t. Je docela pekne ze to mas lehce ke strane, takze vidis na bok privesu. Na foto je UK verze, takze u nas by se hodilo to mit na prave strane
Co jsem se tak docetl, tak karavanisti si to pochvaluji, ze pak nemuseji kupovat ty ruzne elektro pohony a mas s tim lepsi manipulaci na malem prostoru.
Videl jsem to jednou na zivo na jinem aute s karavanem, a soupnul to mezi stromy velice jednoduse.
Ja bych to pouzil pro tahani lodi, tedy resp. pri parkovani privesu.
Co jsem se tak docetl, tak karavanisti si to pochvaluji, ze pak nemuseji kupovat ty ruzne elektro pohony a mas s tim lepsi manipulaci na malem prostoru.
Videl jsem to jednou na zivo na jinem aute s karavanem, a soupnul to mezi stromy velice jednoduse.
Sorento 2.5CRDI VGT EX 125kW, AT, 4x4 TOD, zadni diff bez LSD, rv. 9/2007
To by mě zaímalo,jak pak otvírali dveře a oknaTommyBoy píše: Videl jsem to jednou na zivo na jinem aute s karavanem, a soupnul to mezi stromy velice jednoduse.
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza