Tažné/koule na předek

Odpovědět
TommyBoy

Tažné/koule na předek

Příspěvek od TommyBoy »

Máte někdo nainstalovanou kouli na predek? Hledal jsem neco na netu a nasel jsem vyrobce z UK. Vychazi to na cca 5klacku.

Obrázek
Obrázek

Uz jsem to videl v akci a na jemnou manipulaci v uzkem prostoru s privesem je to super.
Sorento 2.5CRDI VGT EX 125kW, AT, 4x4 TOD, zadni diff bez LSD, rv. 9/2007
Reklama

BobekRob

Re: Tažné/koule na předek

Příspěvek od BobekRob »

A k čemu je to dobrý ? Je pravda že mi couvání s vozíkem nejde,tak jedině že bych couval s vozíkem před sebou. :-)
zdeny65

Příspěvek od zdeny65 »

Na jemnou manipulaci pozvu souseda na Géčko a jemně vozejk přesuneme a jemně to chlazený zkonzumujeme.Takže vyhozený prachy :lol:
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
Jirka N.

Příspěvek od Jirka N. »

Couvám podle zrcátek a stejně tohle zařízení na předek bude mít malou tažnou sílu a tak je to naprd. S naloženým třítunovým vlekem to ani jinak nejde couvat než na origo závěsu. Já ho mám na 3,5 tuny.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
TommyBoy

Příspěvek od TommyBoy »

Na webu vyrobce bylo ze tam muzes tahat 2,8t. Je docela pekne ze to mas lehce ke strane, takze vidis na bok privesu. Na foto je UK verze, takze u nas by se hodilo to mit na prave strane :lol:
Co jsem se tak docetl, tak karavanisti si to pochvaluji, ze pak nemuseji kupovat ty ruzne elektro pohony a mas s tim lepsi manipulaci na malem prostoru.
Videl jsem to jednou na zivo na jinem aute s karavanem, a soupnul to mezi stromy velice jednoduse.
Ja bych to pouzil pro tahani lodi, tedy resp. pri parkovani privesu.
Sorento 2.5CRDI VGT EX 125kW, AT, 4x4 TOD, zadni diff bez LSD, rv. 9/2007
zdeny65

Příspěvek od zdeny65 »

TommyBoy píše: Videl jsem to jednou na zivo na jinem aute s karavanem, a soupnul to mezi stromy velice jednoduse.
Ja bych to pouzil pro tahani lodi, tedy resp. pri parkovani privesu.
To by mě zaímalo,jak pak otvírali dveře a okna :D :D
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
Odpovědět