Já plánuju nechat vopravit škrábance,protože je to hnus Spíš jsem na zimu přemejšlel o návleku na předek...JElen píše:ne to ne timhle to hasne
na podzim planuju opet celkovou zmenu barvy
Ukaž své Sorento
Re: Ukaž své Sorento
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
- Reklama
ja jsem na skrabance rezignoval tomu se clovek neubrani....
takze dostane novej kabatek z plasti dipu a mam vyreseny i skrabance a ochranu laku
takze dostane novej kabatek z plasti dipu a mam vyreseny i skrabance a ochranu laku
Kia Sorento Black Plasti Dip
r.v 2005 2,5 CRDI 103kw chip
Ja mám len také obyčajné
Na škrábance jsem rezignoval vzhledem k mikroskopické vrstvě černé barvy. Mám dva divoký Vlčí špice a oni drápama dokážou dost poškrábat a co nedokážou oni tak pak na parkovišti ostatní nebo větší či menší karamboly když za čtyři roky se do mě již pětkrát stefilo jiný auto. Ale proto jsem ze Soriho nadšenej, břichoplaz by to otloukání tak snadno nezvládnul.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady je ten můj pracovně-rodinný stroj.Ať se můžeme na silnici třeba pozdravit
- Přílohy
-
- IMAG0164.jpg (149.51 KiB) Zobrazeno 8617 x
Vše se dá opravit, jen se nesmí vědět, že to nejde....
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
Tak to máme spoločného viac okrem toho že máme sorentíka. Ja mám tiež troch vlčích špicov a pre istotu ich k autu nepúšťam
To je super s těma Vlčíma špicema. Já mám psa 4,5 roku starýho a jeho syna 7 měsíců, ale vzhledm k tomu že mají celou zahradu pro sebe tak se Sorimu nevyhnou a stejně mě vítaj po každým příjezdu. Takže škrábance nepočítám, nemá to cenu. Stejně se o další postrají jiní na parkovišťích a já jsem taky jich pár udělal v zimě s hadicí kterou jsem jen přetáhl po kapotě a hned byla jako od kocoura. Ta černá barva je opravdu v mikrovrstvě a jen špatnej pohled jí ublíží. Třeba 14 let stará Octávka si nechá líbit neskutečný a ve stříbrné barvě je super odolná proti poškrábání.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
tak pokud by mi nekdo udelal skrabanec na tomhle krasavci, tak bych mu hnaty urazilJirka N. píše:Na škrábance jsem rezignoval vzhledem k mikroskopické vrstvě černé barvy. Mám dva divoký Vlčí špice a oni drápama dokážou dost poškrábat a co nedokážou oni tak pak na parkovišti ostatní nebo větší či menší karamboly když za čtyři roky se do mě již pětkrát stefilo jiný auto. Ale proto jsem ze Soriho nadšenej, břichoplaz by to otloukání tak snadno nezvládnul.
To já taky.Když to naleštím,tak je to fakt krásný.Teď to ale nemá cenu,když jeden den naleštíš,druhej den ráno je to volepený od pylu.
Z dálky to vypadá u mě Ok, ale z blízka je vidět dost škrábanců a tak to neřeším. Díly které byly lakovaný dodatečně po karambolech mají ten lak pevnější a není pod ním ten bílej plnič jako u originálu a tak tam to není tak vidět. Černá barva je elegantní, ale na údržbu velice náročná.
Dobry večer chcel by som sa opýtať na koľko vás vyšla tá tekuta guma na celé Sorento.
Plánujem si to aj ja dať
Plánujem si to aj ja dať
zdravim,Miro123 píše:Dobry večer chcel by som sa opýtať na koľko vás vyšla tá tekuta guma na celé Sorento.
Plánujem si to aj ja dať
jelikoz jsem si to delal sam, tak jenom material a to bylo tak za 7-7500kc
a kdyz uz jsme u toho tak mam nova kola
a tohle budou zimaci ..... samozrejme s jinou maskou
Jo,vypadá to dobře.Z kolama sem si taky pohrál.Docela pěkná fuška vybrousit ty vnitřky disků
-
Tady je naše Sorento 3,5l V6 143kw.(s trochou tuningu)
- Přílohy
-
- WP_000461 (640x480).jpg (223.82 KiB) Zobrazeno 8391 x
-
- WP_000460 (640x480).jpg (173.88 KiB) Zobrazeno 8391 x
-
- WP_000459 (640x480).jpg (208.5 KiB) Zobrazeno 8391 x
-
A také sem zapomněl zmínit kompletní brzdy BREMBO
- Přílohy
-