rada

Odpovědět
fifa

rada

Příspěvek od fifa »

Dobrý den Sorenťáci Jsem novým majitelem Kia Sorento r.v.2004 2.5automat.Potřeboval bych poradit kdy a jak používat tlačítko Od na řídící páce a stupeň 2 a L.Děkuji za radu Fifa
Reklama

zdeny65

Re: rada

Příspěvek od zdeny65 »

Popiš to normálně.
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
fifa

Příspěvek od fifa »

Ahoj kdy se používá tlačítko OD a při jakém stylu jízdy používat stupně 2 a L.dik
viita
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od viita »

Pro mne je dotaz srozumitelný.OD neboli systém rychloběhu se vypíná-stiskne tlačítko a svíti kontrolka OD když:jedu s kopce a chci přibrzdit bez použití brzd , nebo když táhnu těžký vlek po okrskách. 2 - sastém zařadí pouze 1 a 2., rychl. stupeň, zařadím když mám třeba za sebou vlek 2t a jedu dolů z velkého kopce...třeba. L- pomalý při jízdě do nějakýho trháku , nebo sjíždění s takového kopce. Většinou v kombinaci se 4 LOW na kluzkém povrchu.Vše popisuje také příručka k vozidlu a na netu najdeš velmi mnoho na toto téma.
Vše se dá opravit, jen se nesmí vědět, že to nejde....
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
viktor

Příspěvek od viktor »

Viťajz,když už jsi u těch rad,pokus se mi poradit ( má to souvislost z předešlým tématem - tak lehce ),jak v mém věku a konstituci odstranit " Hučení v kládě " . Vytáhnout pojistku nepomůže.
viita
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od viita »

viktor píše:Viťajz,když už jsi u těch rad,pokus se mi poradit ( má to souvislost z předešlým tématem - tak lehce ),jak v mém věku a konstituci odstranit " Hučení v kládě " . Vytáhnout pojistku nepomůže.
Je potřeba si rázně umědomit, že šuká.í je pro děcka a chlapi si radši dají pivo.A když navíc bude ne ze sedmého, ale z osmého nebo z devátého schodu a dáš ho na chvíli ohřát na příslušná neposlušná místa, tak máš kombinaci 2 v 1 a to se vyplatí :D ......nebo začni brát stopařky....teda pokud ta tvoje kára bude mít dobrý den a zrovna pojede :D ..,,. ne vážně.... už se těším na další sraz :wink:
viktor

Příspěvek od viktor »

Odpověď dostačující,akorát mě furt neser s tím pivem.
viita
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od viita »

Ale to se fakt takhle říká , kdybych tě chtěl nasrat , tak řeknu že chlapi si dají Ježka :wink: Pozdravuj zbytek posádky doma.
fifa

Příspěvek od fifa »

docela bych pochopil s OD jízdu s vlekem, dostal jsem se k manuálu a tam piší že OD vypíná 4stupen.Pak nechápu ze na recenzi píši používat na dálnici při rychlosti nad 90-100km v hodině prý šetří palivo a převodovku.Nějak si to podle mne protiřečí.Nejsem automechanik a přivítám každou radu
Zdrahy

Příspěvek od Zdrahy »

Pokud dobře čtu :) píšou tak že při VYPNUTEM OD automat neřadí 4 stupeň - tudíž při rychlejší jízdě z delšího kopce pokud ho tlačítkem vypnu, tak auto brzdí na 3ku motorem :-) pokud ho necháš vypnutý, na dálnici se bude auto přetáčet, tudíž by mělo být zapnuté.. snad jsem to napsal srozumitelně :wink:
Odpovědět