Svetla
Svetla
Nazdar chlapi... ma niekto skusenosti z rozoberanim svetiel... kupil som si konecne tie cierna a tak som si povedal ze na jednom starom ktore mam pokazene odskusam rozobranie... nakolko chcem kupit nove parkovacie tak aby som ich tam vedel osadit... a ti vy*ebany korejci tam dali tak silne lepidlo ze som to cele polamal... neviete mi niekto poradit ako dat dole ten priesvitny plast dole bez poskodenia? Vdaka
- Reklama
Re: Svetla
No nejsou blbý, ale Ty. Světla se musí ohřát a pak se to dá rozdělat, Jestli víš co je to YouTube, tak tam najdeš inspiraci. A jestli můžu doporučit, tak si je nech rozlepit u odborníků.Miboss47 píše:Nazdar chlapi... ma niekto skusenosti z rozoberanim svetiel... kupil som si konecne tie cierna a tak som si povedal ze na jednom starom ktore mam pokazene odskusam rozobranie... nakolko chcem kupit nove parkovacie tak aby som ich tam vedel osadit... a ti vy*ebany korejci tam dali tak silne lepidlo ze som to cele polamal... neviete mi niekto poradit ako dat dole ten priesvitny plast dole bez poskodenia? Vdaka
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
Spíš by jsi měl poděkovat Korejcům za bezvadné utěsnění světel která se tím pádem nemlží. Stačí se podívat na současnou produkci Koncernu VW, Mercedesu nebo BMW jak se jim mlží světla. Než to x-krát reklamovat tak to radši mám kvalitně udělaný.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
Klud ... chapem ze musia byt dobre utesnene len ma to vcera sralo ked som sa to snazil otvorit tak som sa nekorektne vyjadril... ok vdaka za radu skusim to pohladat
Nemohol by si mi tu hodit apon jeden link... dajak sa k tomu neviem dostat
Zadej si třeba tuning světlaMiboss47 píše:Nemohol by si mi tu hodit apon jeden link... dajak sa k tomu neviem dostat
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
Diky ale hladam a neviem najst nic take ako je ich rozlepenie... nemohol by si mi aspon jeden link hodit?