vybrovanie pri 5 stupni
vybrovanie pri 5 stupni
Ahojte mam taky problemik pri jazde na piaty r. stupen pri rychlosti od 100 do 120 to nejak vybruje az kym sa nedostanem nad 120km potom to prestane ale ked mam zaradenu stvorku do tych 110 to nerobi vobec moze to byt kardanmi?prosim ak ma niekto skusenost dakujem
- Reklama
Re: vybrovanie pri 5 stupni
Vyvazeni kol?
Sorento 2.5CRDI VGT EX 125kW, AT, 4x4 TOD, zadni diff bez LSD, rv. 9/2007
Skusim mne sa zda akoby to islo zo zadnych casti vozu
Koukni na utažení kardanek a středové matice unášeče kříže.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
mrknem na to cez vikend dik
Robilo mi to iste... podla mna to bduu tiez kolesa proste som ich dofukal a ide znova krasne
No kolesa mam dofukane na stvorke to nerobi Ani pomaly Ani rychlo Ale dam petku a od 80 do 130 120 to robi vyradim a zase to prestane tak neviem así ozaj ten kardan
Kardan ma pevny prevod s diferencialem, tedy toci stejne rychle pri stejne rychlosti vozidla a nezalezi na prevodovem stupni.
Sorento 2.5CRDI VGT EX 125kW, AT, 4x4 TOD, zadni diff bez LSD, rv. 9/2007
vsak to mi je jasne ale preco to potom robi len na 5ke a na inej rychlosti nie
a ani ked idem z kopca na neutrali to nerobi zahada asi
No asi proto, že je to v zátahu a na neutrál ne. Podívej se na uložení převodovky, rozvodovky a promaž posuvné uložení kardanek. Budeš mít stoprocentně vymydlený uložení a nebo utržený silentblok.Pasinko1 píše:vsak to mi je jasne ale preco to potom robi len na 5ke a na inej rychlosti nie
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
Dik za radu podivam sa na to
Když to dělá jen na 5 stupeň a na jinej ne to bych spíš hledal problém v převodovce , silentbloky, kardan, rozvodovka, kola by to dělali na všechny stupně ne jen na 5ku