Da sa prestavit ukazovatel okamzitej spotreby?

Odpovědět
STJOPA

Da sa prestavit ukazovatel okamzitej spotreby?

Příspěvek od STJOPA »

Ahojte
Chcel by som sa Spytat ci niekto nevie ako sa da prestavit ukazovanie okamzitej spotreby z Grafickeho ukazovania na čiselne ..... ?
Da sa to vobec? znamy mal starsiu Kiu Ceed a tam sa to dalo ale uz zabudol ako .... Cize da sa to na tejto novej Kii Ceed r.v. 2014 ?
DAKUJEM za odpoved .... :wink:

----------------------------------------------------------------------------------------------
Je zrejme ze nikto nevie dat odpoved tak som poziadal aby Mi odpovedali KMSS CUSTOMER CARE
a pre info ju posuvam aj Vam:

KMSS Customer Care

10:46 (pred 0 minútami)

komu: mne
Dobry den p. Stjopa,
na vozidle cee´d je mozne zobrazit okamzitu spotrebu len graficky, toto zobrazenie nie je mozne menit.
Pekny den,
Kia Motors Sales Slovensko, s.r.o.
Reklama

MaTToS
Kontaktovat uživatele:

Re: Da sa prestavit ukazovatel okamzitej spotreby?

Příspěvek od MaTToS »

Neda sa to a rovnako sa to neda ani na i40 a i30 ... hyundai to ma aspon trochu presnejsie vyobrazene graficky, pri kii neni sanca zistit ci to je aktualna spotreba 5,5 alebo 7,5 l lebo to ukazuje uplne ze hocijako :roll: nezmysel uplny, najprv tvrdili ze graficky to menej odputava pozornost od sledovania cesty avsak je to kravina lebo na cislo clovek pozrie a hned vie wo co go, pri tom grafe nato musi pozriet, 20 sekund premyslat, potom sa pozriet s mensej dialky a vlastne ajtak nevie ci ej to 5,5 alebo 7,5 ....
KIA RIO II Sporty 1,4 16V 71kW- Midnight Black + LPG Solaris + folie by SAXO
Obrázek :arrow: LPG
Obrázek
Odpovědět