sorento palubovka
sorento palubovka
Ahojte ako vymením žiarovky na palubovke? sorento 103 KW./tachometer/
- Reklama
Re: sorento palubovka
No asi nijak, měly by tam být led diody.julo77 píše:Ahojte ako vymením žiarovky na palubovke? sorento 103 KW./tachometer/
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
Ale ako vymením tie ledky. Chcel by som vymeniť tie ledky,ale neviem ako rozobrať prístrojovú dosku.
No ty jsou přímo napájený na plošném spoji. Tudíž, bez speciálního nářadí to nevyměníš. No a nejlíp palubku rozebereš flexou. Jak se říká, rozebereš celýho lakatoše. Najdi si na netu Mechanik.Mp3 ať víš do čeho jdeš :-D:-Djulo77 píše:Ale ako vymením tie ledky. Chcel by som vymeniť tie ledky,ale neviem ako rozobrať prístrojovú dosku.
Čau lidi. Mně nesvítí rychloměr. Dneska jsem rozebral přistrojovou desku a jsou všude žárovky. Jak na podsvícení, tak na kontrolky. Nahoře zevnitř jsou dva křížové srouby. Ty povol a vycvakni vnitřní rámeček. Pak přístrojovku drží další čtyři křížový šrouby. Potom desku povytáhni, vycvakni tři konektory a jako ježka v kleci tahej ven. To je celý. Volant skloň co nejvíc dolů.
Sorento EX 2.5crdi 5st. aut. TOD r.v.2005 cca 114tis. km
-
- Kontaktovat uživatele:
To jsem si myslel , že zam budou obyčejné žárovky a ne ledky. Ale pristrojovku jsem popravdé ještě venku neměl.Tak zase jsme o neco chytřejší, diky.
Vše se dá opravit, jen se nesmí vědět, že to nejde....
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
Alespoň něco normálního.Na Renckovi byly LED a snad všude.KATASTROFA!!!!