prosím tě kde mákáš??četl jsem ted o tech svetlech..mluvíš o svém nebo předváděčce apod?a už jsem to četl...Mohl bych s tebou mluvit na ICQ?Lukáš píše:jasny, ale dejme tomu ze nas chip je za cca 10k a ne za 25k
mas pravdu ze vetsina aut ti uhne, ten motor je tak pruznej a vykonej ze i mondea a nektery oktavky a obcas i blba A4 a 1,9TDI uhne
OffTopic diskuze Lukas / Vlasta z tuning postu
Naposledy upravil(a) Vlasta dne pát srp 17, 2007 11:22 pm, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
prosím tě kde mákáš??četl jsem ted o tech svetlech..mluvíš o svém nebo předváděčce apod?[/quoteVlasta píše:Lukáš píše:jasny, ale dejme tomu ze nas chip je za cca 10k a ne za 25k
mas pravdu ze vetsina aut ti uhne, ten motor je tak pruznej a vykonej ze i mondea a nektery oktavky a obcas i blba A4 a 1,9TDI uhne
predvadecce ktera jde pak tak jak je naprodej zakaznik je s veskerou vybavou obeznamen a nechce ji demontovat.
Tak to budete jedni z mála,kteří dělají svou práci pořádně..máte webové stránky?Lukáš píše:Vlasta píše:prosím tě kde mákáš??četl jsem ted o tech svetlech..mluvíš o svém nebo předváděčce apod?[/quoteLukáš píše:jasny, ale dejme tomu ze nas chip je za cca 10k a ne za 25k
predvadecce ktera jde pak tak jak je naprodej zakaznik je s veskerou vybavou obeznamen a nechce ji demontovat.
nechapu jestli to myslis ironicky nebo vazne.... ano mameVlasta píše:Lukáš píše:Tak to budete jedni z mála,kteří dělají svou práci pořádně..máte webové stránky?Vlasta píše: prosím tě kde mákáš??četl jsem ted o tech svetlech..mluvíš o svém nebo předváděčce apod?[/quote
Naprosto vážně...už jsem je taky našel..je to jediné,kde to je na webu i s cenama..ale třeba tu folii na kufr mám za 503,- ale to je jedno..To si časem něco objednám,ale potřeboval bych poradit..Lukáš píše:Vlasta píše:nechapu jestli to myslis ironicky nebo vazne.... ano mameLukáš píše: Tak to budete jedni z mála,kteří dělají svou práci pořádně..máte webové stránky?
no mame eshop + materske strankyVlasta píše:Lukáš píše:Naprosto vážně...už jsem je taky našel..je to jediné,kde to je na webu i s cenama..ale třeba tu folii na kufr mám za 503,- ale to je jedno..To si časem něco objednám,ale potřeboval bych poradit..Vlasta píše: nechapu jestli to myslis ironicky nebo vazne.... ano mame
www.realcentrum.cz a www.vltava2000.cz/realcentrum
co potrebujes?
http://www.kiaclub.cz/msgboard_posts.ph ... cze&kols=2Lukáš píše:Vlasta píše:no mame eshop + materske strankyLukáš píše: Naprosto vážně...už jsem je taky našel..je to jediné,kde to je na webu i s cenama..ale třeba tu folii na kufr mám za 503,- ale to je jedno..To si časem něco objednám,ale potřeboval bych poradit..
co potrebujes?
to bych psal dlouho..začíná to 14.8. řešili jsme to i na chatu
myslis ten tajemny problem ohledne kontrolek, vnitrniho osvetleni a svetel? no nekde bude kostra v haji, ale myslim ze to je na chvili zkoumani a prolezani motoroveho prostoruVlasta píše:Lukáš píše:http://www.kiaclub.cz/msgboard_posts.ph ... cze&kols=2Vlasta píše: no mame eshop + materske stranky
co potrebujes?
přesně to myslím..ted je to v klidu..tipovali to i kluci na chatu v clubu..Na Chodově mi řekli at počkám než se přestěhuj,ani se nešěel podívat a že nemá ponětí co by to mohlo být..Na Spořilově mě mohl objednat až za týden a na jisto by si ho tam nechal 4 dny,což nemůžu..v Kolíně čekají na diagnostiku..můžu to nechat až na servisku???mám ted 26320km,pokavad to tedy vydrží..Lukáš píše:Vlasta píše:myslis ten tajemny problem ohledne kontrolek, vnitrniho osvetleni a svetel? no nekde bude kostra v haji, ale myslim ze to je na chvili zkoumani a prolezani motoroveho prostoruLukáš píše: http://www.kiaclub.cz/msgboard_posts.ph ... cze&kols=2
servisni interval je po 15tkm takze bych to klidne nechal, pokud to nebude delat bordel tak v klidu, pokud to zas zacne zlobit, okamzite servisVlasta píše:Lukáš píše:přesně to myslím..ted je to v klidu..tipovali to i kluci na chatu v clubu..Na Chodově mi řekli at počkám než se přestěhuj,ani se nešěel podívat a že nemá ponětí co by to mohlo být..Na Spořilově mě mohl objednat až za týden a na jisto by si ho tam nechal 4 dny,což nemůžu..v Kolíně čekají na diagnostiku..můžu to nechat až na servisku???mám ted 26320km,pokavad to tedy vydrží..Vlasta píše: myslis ten tajemny problem ohledne kontrolek, vnitrniho osvetleni a svetel? no nekde bude kostra v haji, ale myslim ze to je na chvili zkoumani a prolezani motoroveho prostoru
a to je právě většinou problém..viděj mladýho a nemají čas apod.Na Chodově se mnou už jednou vy....Lukáš píše:Vlasta píše:servisni interval je po 15tkm takze bych to klidne nechal, pokud to nebude delat bordel tak v klidu, pokud to zas zacne zlobit, okamzite servisLukáš píše: přesně to myslím..ted je to v klidu..tipovali to i kluci na chatu v clubu..Na Chodově mi řekli at počkám než se přestěhuj,ani se nešěel podívat a že nemá ponětí co by to mohlo být..Na Spořilově mě mohl objednat až za týden a na jisto by si ho tam nechal 4 dny,což nemůžu..v Kolíně čekají na diagnostiku..můžu to nechat až na servisku???mám ted 26320km,pokavad to tedy vydrží..
tak to je fakt zajimave, tohle se u nas nestalo...Vlasta píše:Lukáš píše:a to je právě většinou problém..viděj mladýho a nemají čas apod.Na Chodově se mnou už jednou vy....Vlasta píše: servisni interval je po 15tkm takze bych to klidne nechal, pokud to nebude delat bordel tak v klidu, pokud to zas zacne zlobit, okamzite servis
taky už tam nejdu..máte taky jediný přehled o cenách or.výrobků prezentovaný na netu..pak jsou ještě v clubu Jak jsem psal,patříte k těm lepším...chválim...Lukáš píše:Vlasta píše:tak to je fakt zajimave, tohle se u nas nestalo...Lukáš píše: a to je právě většinou problém..viděj mladýho a nemají čas apod.Na Chodově se mnou už jednou vy....
dekujeme jeste jednou...Vlasta píše:Lukáš píše:taky už tam nejdu..máte taky jediný přehled o cenách or.výrobků prezentovaný na netu..pak jsou ještě v clubu Jak jsem psal,patříte k těm lepším...chválim...Vlasta píše: tak to je fakt zajimave, tohle se u nas nestalo...
s tim shopem prisel tata,ale co dostal rady tak to bylo nevyhovujici a tak jsem mu poradil vltavu a vsechno se dela vice mene pres excel a myslim ze ucel splni...cekame na prvni objednavky
Dám odkaz na club a uvidíš,že na sebe nenechají dlouho čekat..pár netrpělivců tam je ..jak jsem psal,jste jediný,aspon je vidět kde je aktivitaLukáš píše:Vlasta píše:dekujeme jeste jednou...Lukáš píše: taky už tam nejdu..máte taky jediný přehled o cenách or.výrobků prezentovaný na netu..pak jsou ještě v clubu Jak jsem psal,patříte k těm lepším...chválim...
s tim shopem prisel tata,ale co dostal rady tak to bylo nevyhovujici a tak jsem mu poradil vltavu a vsechno se dela vice mene pres excel a myslim ze ucel splni...cekame na prvni objednavky