Sorento 2003 - kde najdu číslo rámu.

Odpovědět
amigista

Sorento 2003 - kde najdu číslo rámu.

Příspěvek od amigista »

Prosím o radu a nebo fotku ,kde najdu číslo rámu. Byl jsem na technické a najednou ho hledají. Přitom mám Kiu už 10 let a nikdy to nehledali. Kia koupená v Čr ,žádný dovoz.
Reklama

whini

Re: Sorento 2003 - kde najdu číslo rámu.

Příspěvek od whini »

Vacsinou to byva nad ulozenim prednych tlmicov z motoroveho priestoru, alebo pod plastom celneho skla, tiez pristup z motoroveho priestoru
amigista

Příspěvek od amigista »

Já potrebuji ale VIN na rámu a ne na karoserii. Na karoserii je vse ok,ale ted prej musi bejt vin i na tom ramu a to proste neuzu najit :-( Na STK me poslali dom a prej at si to najdu. Ze on to nemuze najit na tom ramu.
Jirka N.

Příspěvek od Jirka N. »

Vin je na rámu vpravo u zadního kola a směrem dozadu k zástěrce. Po 10 letech může bejt zcela nečitelnej díky korozi. Já to u novýho auta natřel a následně přetřel Rezistinem a je to OK. Při poslední STK to taky kontrolovali a jen jsem se divil, vždy jim stačilo vpředu v motorovým prostoru.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
amigista

Příspěvek od amigista »

Diky za info. Bohuzel cislo uz tam opravdu nemam :-( Ale byl jsem na STK znovu, ze proc jim nestaci cislo na karoserii v motoru , vzdy sem jim to tam vozil a vzdy v pohode. Tak jsme asi dostal jineho technika a uz jsme prosel :-)
Jirka N.

Příspěvek od Jirka N. »

Ano je to v lidech , mě vždy stačilo ukázat Vin v motorovým prostoru a byl klid. Nyní jsem tedy ukázal na rámu a když jsem ho odkázal na motorovej prostor tak byl na větvi že auto má Vin na dvou místech. Vysvětlil jem to tak že v Holandsku v přístavu se nikdo neplazí pod autem aby hledal Vin, na to není čas při předávání vykládaných aut. A byl klid, auta mimo Eu můžou bejt i jinak značený.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
Odpovědět