Sorento - blbne tachometer
-
- Kontaktovat uživatele:
Sorento - blbne tachometer
Tak moj sorentik si povedal ze mu zas trocha hrabne a a ze zamestna servisakov. Zacala mi blbnut rucicka tachometra, nad 110km/h mi zacne behat hore-dole a neukazuje rychlost. Uz mi v servise vymenili vsetko co s tym ma nieco spolocne vratane pristrojovky a nepomohlo to... Nejake rady?!
"Už" čerstvý majitel vozidla Kia Sorento 2.5 CRDI VGT 16V A/T EX, strieborná metalíza.
- Reklama
Re: Sorento - blbne tachometer
O tom jsem četl dávno bv Německu a snad to byla povolená středová matice na konci převodovky na zadním unašeči křížového kloubu zadní kardanky. Tím nebyl přitáhnutý kroužek v převodovce ze kterého se snímají impulzy pro tacho.
Jinak mě nic jiného nenapadá.
Jinak mě nic jiného nenapadá.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
-
- Kontaktovat uživatele:
No ale robi to pri 40km a potom nad 110 a je jedno ake su otacky. Aj tak moze byt ten kruzok?
"Už" čerstvý majitel vozidla Kia Sorento 2.5 CRDI VGT 16V A/T EX, strieborná metalíza.
tak to máme stejný problém, mě to dělá od 100 výš a měl jsem měněný taky všechno a nic se nezjistilo.
Jěště snad zkontrolovat čidlo které dává impilzy zda není znečištěné na straně senzoru. Teda pokud nebylo vyměněné při hledání závady.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
taky měněno a nic
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak si mal pravdu. A vies co je najlepsie? Som tuto temu preposlal mechanikovi v servise Kia a povedal mi ze on fora necita a ze to bude blbost. Dnes som bol v inom servise a tam mi mechanik povedal to iste ako ty, dotiahol maticu a tachac funguje...Jirka N. píše:O tom jsem četl dávno bv Německu a snad to byla povolená středová matice na konci převodovky na zadním unašeči křížového kloubu zadní kardanky. Tím nebyl přitáhnutý kroužek v převodovce ze kterého se snímají impulzy pro tacho.
jj taky potvrzuji
-
zdravim mam kia sorento 2.5 2005 manualna prevodovka a vcera mi prestal ist tachometer navstivil som dva servisi a povedal som im o tej matici na na prevodovke co som sa tu docital nik nevedel o com hovorim viete mi povedat presne kde sa nachadza oni mi tvrdia ze to bude cidlo alebo pristrojovka dakujem aj za nejaku schemu ci foto