Tak už ji někdo máte? Napište zkušenosti.

Odpovědět
alexfa

Tempomat

Příspěvek od alexfa »

Tak se taky hlasim do klubu ;)
Potvrzuji az prekvapive dobre chovani dieselu (1.6), spolu s pocitacem (pocitam, ze za rychlymi starty stoji TCS) je to opravdu zive a dynamicke auto.

Ma uz nekdo tempomat? Chci si ho tam v nejblizsi dobe nechat doplnit ...
Kia Cee´d 1,6 CRDi EX, ESP, ALU
Reklama

sTiLL

Re: Tempomat

Příspěvek od sTiLL »

alexfa píše:Tak se taky hlasim do klubu ;)
Potvrzuji az prekvapive dobre chovani dieselu (1.6), spolu s pocitacem (pocitam, ze za rychlymi starty stoji TCS) je to opravdu zive a dynamicke auto.

Ma uz nekdo tempomat? Chci si ho tam v nejblizsi dobe nechat doplnit ...
Ja idem dnes k predajcovi po info ohladom tempomatu, taknapisem zajtra co som sa dozvedel.
Beda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

Beda píše:
Mirda píše:Tak jak jsi dopadl v servisu s vrzánim???
Prvni cesta do prace a zatim zadne vyrazne vibrace, takze muzu zatim doporucit cestu do servisu a nechat si vycvaknout a znovu nacvaknout centralni panel :wink:
Tak po tydnu jezdeni musim rict, ze to stale vrze, mozna ted vrze min centralni panel, ale misto nej vybruje horni kryt nad budikama :x
Omlouvam se, ale na tomto foru uz budu aktivni minimalne, najit mne muzete na jinem foru :)
Mirda

Příspěvek od Mirda »

Beda píše:Tak po tydnu jezdeni musim rict, ze to stale vrze, mozna ted vrze min centralni panel, ale misto nej vybruje horni kryt nad budikama :x
Byl jsem taky v servisu. Vzali to na panelovku a jako naschvál se to skoro nehlo. Teď to ale začalo pořádně, zejtra si jedu pro tu "fólii zadního nárazníku", tak jim to tam rovnou dam, ať s tim něco udělaj.
Beda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

Mirda píše:Byl jsem taky v servisu. Vzali to na panelovku a jako naschvál se to skoro nehlo. Teď to ale začalo pořádně, zejtra si jedu pro tu "fólii zadního nárazníku", tak jim to tam rovnou dam, ať s tim něco udělaj.
Se mnou jezdili pres diry a taky zrovna skoro nic, tak jsem mu rekl, at to potyra na maly otacky a v tu chvili hned zacal oponovat, ze nelze reklamovat vrzani na male otacky u dieselu :? Uz si na to zvykam a holt to resim vyssi hlasitosti radia :P
Omlouvam se, ale na tomto foru uz budu aktivni minimalne, najit mne muzete na jinem foru :)
Mirda

Příspěvek od Mirda »

Beda píše:
Mirda píše:Byl jsem taky v servisu. Vzali to na panelovku a jako naschvál se to skoro nehlo. Teď to ale začalo pořádně, zejtra si jedu pro tu "fólii zadního nárazníku", tak jim to tam rovnou dam, ať s tim něco udělaj.
Se mnou jezdili pres diry a taky zrovna skoro nic, tak jsem mu rekl, at to potyra na maly otacky a v tu chvili hned zacal oponovat, ze nelze reklamovat vrzani na male otacky u dieselu :? Uz si na to zvykam a holt to resim vyssi hlasitosti radia :P
Dneska jsem tam byl. Nevolal jsem předem, protože mi týpek řekl, ať kdykoli přijedu... Mno a když jsem dojel, tak jsem zjistil, že má dovolenou... Nechci si na to zvykat :(
DavidB

Vypnutí blinkrů na výjezdu ze zatáčky

Příspěvek od DavidB »

Mám "problém". Zdá se mi - a dlužno říct že i přítelkyni, že mechanismus spínače vypnutí blinkru je při otáčení volantem posazeny moc daleko. Tj. musím hodně otočit, aby se při narovnání kol blinkr vypnul. S ohledem na geometrii zatáček se mi tak stává v takových 80% zatáček, že se mi blinkr nevypne/neskočí na středovou polohu a musím ho vypnout rukou.

Máte podobné chování, nebo je to u vás jinak? Přemýšlím, že s tím zajedu do servisu, ale chtěl bych vědět co na to ostatní majitelé. Díky.
Beda
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypnutí blinkrů na výjezdu ze zatáčky

Příspěvek od Beda »

DavidB píše:Mám "problém". Zdá se mi - a dlužno říct že i přítelkyni, že mechanismus spínače vypnutí blinkru je při otáčení volantem posazeny moc daleko. Tj. musím hodně otočit, aby se při narovnání kol blinkr vypnul. S ohledem na geometrii zatáček se mi tak stává v takových 80% zatáček, že se mi blinkr nevypne/neskočí na středovou polohu a musím ho vypnout rukou.

Máte podobné chování, nebo je to u vás jinak? Přemýšlím, že s tím zajedu do servisu, ale chtěl bych vědět co na to ostatní majitelé. Díky.
Pri porovnani s ostatnimi auty, co jsem ridil, mi to taky prijde, ale jde jen o zvyk 8) Spis mi vadi, ze blinkr spina hodne brzo jen pri malem naklonu packy a tak pri vypinani blinkru ruco se mi stava, ze prebliknu na druhou stranu :? Nepocitam s tim, ze by to nejak resili, protoze by se musel predelavat design vnitrnosti (kontaktu atd. ... vim o cem mluvim vyrabime packy pro Toyoty, Forda atd.) Musela by to byt hromadna reklamace, aby predelavali vstrikovaci formy atd. :roll:
Cobra_Ike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cobra_Ike »

tak s blinkrama souhlasim. mam stejny problem ale zvykam si na to.
ale co me hodne stve je vrzani plastu!! vrze mi volant, vrzou ty 2 cudliky vepredu u celniho skla, senzory nebo co to jsou...hruza. taky vrzou zadni dvere atd. a to nemuzu proste poslouchat, mam chut zajet do servisu a poradne jim vynadat. ja jsem mel nedavno pujcenou oktavii 2 ktera mela uz 120.000km za sebou a verte nebo ne ani tuk, nic nevrzalo!! jak je to mozny ze ja mam najeto 5000km a uz se to sype pomalu...
p.s. ja to auto hodne setrim
Kia Ceed 1,4 CVVTi
Beda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

Jsem vypozoroval, ze mi drnci i hlavova operka spolujezdce. Vypada to, ze je uvnitr neco uvolneneho :? Stale se uklidnuji tim, ze za ty penize nemuze chtit clovek kvalitu jako u BMW a pomalu si na ty zvuky zvykam :oops: protoze obdobne si clovek cvasem zvykne na zvuk projizdejiciho vlaku kolem domu :x tak i zde se to da ignorovat a nebo prehlucet radiem :roll: Problem je, ze se jedna o novy model a jeste urcite nema vyladeny vsechny mouchy a jak jsem se ptal okolo, tak ne kazdej s tim ma problemy a tem, kterym to vrze, je minimum :idea:
Cobra_Ike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cobra_Ike »

tem kterym to nevrze tak bud lzou nebo maji zatim moc novy auto. urcite vim ze kazdymu to zacne vrzat drive ci pozdeji. vim ze to neni bmw ale stejne by to nemelo vrzat podle me......no tak zkusim se obratit na kia servis a uvidim co mi reknou.
Kia Ceed 1,4 CVVTi
Jri

1,4 LX

Příspěvek od Jri »

Mám najeto 12 000 km,polovinu Praha a nic mi tam nevrže.Ticho a klid.Tak mám asi kliku.
Riccardo

Příspěvek od Riccardo »

Jak vás tak poslouchám s tím vrzáním - když to dělá jenom někomu ... nemyslím si, že by některé kusy byly tak drčivé a jiné vůbec. Tam bude příčina jinde. Myslím, že se někde primárně objeví vibrace, které se pak přenášejí do celého auta.
Není to spíš problém motoru ? Nebo špatně vyvážených kol, nebo něco na podvozku ?
Marecek

Příspěvek od Marecek »

Tak se také přidám do diskuze. Jezdím s tchánem docela často, Praha i mimo, ale že by něco vrzalo to doopravdy v Cdd´du neslyším. Je to starší pán, takže rádio má většinou vypnuté a je klídeček, nikde zatím ani náznak vrzání. Je pravda, že má najeto velmi málo, takže časem to možná začne. Uvidíme..
Kia Rio II, 1.4LX+,rv.07 béžový interiér :-), červená metla, SOPTÍK
Lukáš

Příspěvek od Lukáš »

máro, kolik má tchán najeto?
po 2,5tis km také žádné vrzání :!:
Odpovědět