Kia Sephia
Kia Sephia
Chcem sa poradit, mam moznost kupit Sephiu 95, 1.6, len nepoznam tie auta tak cakam zopar nazorov na jazdne vlastnosti pripadne poruchovost, a hlavne tu poruchovost alebo spolahlivost.Tak cakam, prosim piste
- Reklama
nebál bych se toho
Taky nemám větší problém s tímhle autem.Jezdí se mi v něm celkem dobře, Jen ten motor by moh byt silnejší než 80hp :-/.Ale i tak jede slušně.Nevím jak ostatní ale já jsem zaznamenal okolo 150Km/h aerodinamický hluk okolo dveří ale při 200Km/h už je to jedno
Jen dej bacha od koho budeš kupovat.Já koupil od 1 majitele(Starší pán - takže ho celkem šetřil). Pravidelný servis doložený knížkou u KIA servisu.
Takže si to pořádně prohlídni než ho koupíš a uvidíš sám.
Firge> v čem máš obuté kola? Ja mám Barum Bravuris 14" 185/65 a úplně v pohodě.
Jen dej bacha od koho budeš kupovat.Já koupil od 1 majitele(Starší pán - takže ho celkem šetřil). Pravidelný servis doložený knížkou u KIA servisu.
Takže si to pořádně prohlídni než ho koupíš a uvidíš sám.
Firge> v čem máš obuté kola? Ja mám Barum Bravuris 14" 185/65 a úplně v pohodě.
mám 1,6i rok ? prý 95 ale koupil jsem ji v říjnu05 za 18000kč a nechal jsem jen svařit výfuk za 200kč opravil zadní stabilizátor za 160kč a vyměnil ložisko v kole LZ za 2100kč. Od té doby běží super a vždy bez problémů. Jen jak už se tu někdo zmínil podvozek nic moc, ale zvikneš si. A asi jsem jediný komu žere olej.Zkusím vyměnit gufera na ventilech.
tak me moje kia taky papa trochu olej ale neni to zas tak strasne. ono je asi horsi ze me to trochu prosakuje a ani nevim kamaa presne mysim ze koliem vyka ventilu, rozdelovac sem mel venku tam problem neni. A mozna to taly papa olej protoze sem ji trochu vyhonil-(( Jinak super, jen bezne problemy ale co po ni chtet po 160tis Km-) cep lozisko kloub