Svítí pouze dálková světla
Svítí pouze dálková světla
Ahojte, mám Kiu Sephii, r. v. 1995, 1.6 a co se mi nestalo, když rozsvítím potkávací světla, začnou svítit rovnou dálková (i na palubce se rozsvítí modrá kontrolka). Když pak přepnu na dálková, nic se nestane (respektive, dálková stále svítí beze změny). Vypadá to na problém v elektrice, nemyslíte? Nestalo se vám to někomu? No ale je to šílený, ve dne ještě okej, ale v noci mě všichni magoři vyblikávaj, protože svítím dálkama.
Díky,
Petr
Díky,
Petr
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejdřív bych zkontroloval, jestli ti to někde na patici žárovky nechytá kontakt od tlumených.Potom je další varianta vadný přepínač světel (páčka pod volantem). Když demontuješ obložení volantu, tak půjdeš po káblech od páčky a narazíš na konektor. Ten rozpoj a zkus to proměřit s paticí žárovky. Popřípadě si natáhni z baterky + a zkus to přiložit na jednotlivé kontakty mimo toho který je na černémkabelu ( to je kostra) spálil bys pojistku. Když to bude fungovat tak jak má tak je v háji přepínač. Pravděpodobně budeš potřebovat ještě někoho k ruce. Minimálně aby ti hlásil jestli něco svítí a co svítí. Hodně zdaru Z_K
96 Sephia 1,5.Primy filtr.resonator misto katu,sportovni vyfuck, cca850W RMS/1500W max a jeste par dalsich vylepseni
diky
ahoj, děkuju za tip a za podporu, zitra si na to udelam cas a zkusim se na to podivat, pak dam jeste vedet. mam jeste jednu otazku, nefunguje mi ani central (respektive, parkrat zafungoval), budou duvody podobne? rozebral jsem dvere a tam je takovych dratu, to je neuveritelne... mel jsem strach se v tom nejak rejpat. ale asi to taky bude nejakym kontaktem, ze? kde to muze byt?
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak pojistky jsem kontroloval, ty jsou vsechny vpoho, a premerit kabely, to jako ty co jsou ve dverich? Mimochodem, vsiml jsem si, ze v jine casti fora jsi psal, ze jsi koupil sephii na ND Pokud je volne, mel bych zajem o pravou predni obrysku, motorky prednich oken (jestli to teda vubec jde vymenit) a o predni tlumice - jestli jsou teda ok diky za pripadnou odpovedZephyr_Killer píše:Centrál by měl mít svoji pojistku.Tu bych kontroloval jako první....
Další varianta je proměřit kabely ....
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: