ziarovky a neskor potom uz skusenosti s novym Riom

Fiko

Příspěvek od Fiko »

matko1000 píše:Ale musis mat zapnute aj svetla
jj jasne ze aj svetla. ale nesvieti no :(
Reklama

Fiko

Příspěvek od Fiko »

no som to pozeral teraz a nesvieti to nech robim hocico :(
Marecek

Příspěvek od Marecek »

Zdravím, je divné, že nesvítí skoro kompletní podsvícení stahování oken. Zkusil bych nejdříve pojistku, potom možná přechodky ve dveřích zkontrolovat. Ale jestli jde stahovat, tak šťáva tam jde.

Zkus ty pojistky dle manuálu na dvířkách pojistkové skříně. Nevěřím, že praskly všechny žárovky ve dveřích.
Kia Rio II, 1.4LX+,rv.07 béžový interiér :-), červená metla, SOPTÍK
Fiko

Příspěvek od Fiko »

Marecek píše:Zdravím, je divné, že nesvítí skoro kompletní podsvícení stahování oken. Zkusil bych nejdříve pojistku, potom možná přechodky ve dveřích zkontrolovat. Ale jestli jde stahovat, tak šťáva tam jde.

Zkus ty pojistky dle manuálu na dvířkách pojistkové skříně. Nevěřím, že praskly všechny žárovky ve dveřích.
no auto je uplne nove a od zaciatku to nesvieti ale mozem pozriet tie poistky. ale myslim ze to nie je moja robota hladat povod problemu. v servise nech robia :o
Marecek

Příspěvek od Marecek »

Jistě, že to není tvá práce, ale kolikrát je lepší se kouknout třeba na ty pojistky sám. Je to práce na minutku a ač je auto v záruce, cestu do servisu ti nikdo nezaplatí. Radši se kolikrát nejdřív kouknu sám, než začnu plašit. A ono kolikrát jsem viděl servismany, jak se chovají k autu, když ti stojí v servise, no není to hezký pohled. Takže nejdřív radši sám, pokud na to nestačím, tak už nic jiného než servis nezbývá.
Fiko

Příspěvek od Fiko »

Marecek píše:Jistě, že to není tvá práce, ale kolikrát je lepší se kouknout třeba na ty pojistky sám. Je to práce na minutku a ač je auto v záruce, cestu do servisu ti nikdo nezaplatí. Radši se kolikrát nejdřív kouknu sám, než začnu plašit. A ono kolikrát jsem viděl servismany, jak se chovají k autu, když ti stojí v servise, no není to hezký pohled. Takže nejdřív radši sám, pokud na to nestačím, tak už nic jiného než servis nezbývá.
ved jasne ze sa pozriem ale ide mi o princip. nove auto a nieco nefunguje tak co to je za system. a este nieco k vyhradam: truba :lol: trubi to ticho a srandovne tak radsej netrubit :D
lutranet

Příspěvek od lutranet »

Cafte svieti len vodicov ovladač,zamknutie dveri a vypnutie ostatnych okien mam rio 3 tyzne vraj je to modelova rada 2008 lemovanie budikov uz nieje biele ale priesvitne na clone vodica mam len cisto zrkadlo bez vratok a osvetlenia co posobi dost rusivo ak si vidite nohy a ine bludy.V batozinovom priestore nieje po bokoch ta prepazka a ten klakson je riadna trubka :D
Marecek

Příspěvek od Marecek »

S tím troubením máš asi pravdu. Buď je auto tak hezky utěsněno, že to není uvnitř slyšet nebo to doopravdy troubí tak potichu. Zase když ale zatroubím, tak se lidi otáčejí a i sedící v autě mi kolikrát ukazují prostředníček :lol: . Takže to slyší....
Marecek

Příspěvek od Marecek »

TAk jak tak koukám, tak se začíná šetřit?? Nevím, ale hledat potmě tlačítka by mě nebavilo..No ještě že mám 2007model, protože to prosvětlení tlačítek se mi právě líbí.. No nechápu kroky Kie..
Fiko

Příspěvek od Fiko »

no je to dost na h... normalne mi to vadi, nechapem kiu. model 2008 a horsi ako 2007, no comment. lenze ja nemam podsvietene ani to zablokovanie okien ako pise lutranet :D ani kontrolka stretavacich svetiel nie je. uzas :evil:
lutranet

Příspěvek od lutranet »

no az som sa bol pozriet takze svietia len dve vodicove okno a zamknetie dveri sorry aspon ze rezerva je elektron lebo vraj dalsia varka uz bude len dojazdove koleso neplnohodnotne vraj povedal predajca skor mi vadi nepriehlane ovladanie a kontrolka hmloviek
Fiko

Příspěvek od Fiko »

fakt nechapem to podsvietenie ovladacov, s tym som sa este ani nestretol hadam. a hej koleso som mal mat dojazdovku ale nastastie mam normalny plechac. s tymi hmlovkami to je tiez pravda. clovek poslepiacky iba hmata ked chce zapnut hmlovku a kontrolka tiez na pristrojovke ziadna. inak trubu asi vymenim nech to trubi normalne 8) a dalsia vec co idem menit su urcite tie mini koberceky :lol:
lutranet

Příspěvek od lutranet »

ked mas sporty tak rezervu musis mat elektron ja som dostal koberce gumy som si dokupil
Fiko

Příspěvek od Fiko »

lutranet píše:ked mas sporty tak rezervu musis mat elektron ja som dostal koberce gumy som si dokupil
prisam bohu ze mam plechac ale som rad aj za ten kedze mala byt dojazdovka. inak nevies o co setko ojebabrali model 2008 oproti 2007? dakedy aspon nalepky dozadu davali ze sporty :twisted:
lutranet

Příspěvek od lutranet »

nalepku mam niekde asi ich davali podla toho od koho si bral cez leasing
Odpovědět