Vi snad jezdite fsichni potichu?
-
- Kontaktovat uživatele:
Vi snad jezdite fsichni potichu?
To se tady nikdo nezajima o muziku bo co
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vi snad jezdite fsichni potichu?
Ahoj. Za chvíľu sa stanem hádam šťastným majiteľom KIA CEED 1,4. Chcel by som do auta namontovať do plata oválne repro HERTZ DCX 690.
Ako ich pripojiť už k seriovým 4x repro a autoradiu ??
Mám ich z iného auta a hraju celkom slušne ...
Dík za odpovede ...
Ako ich pripojiť už k seriovým 4x repro a autoradiu ??
Mám ich z iného auta a hraju celkom slušne ...
Dík za odpovede ...
serii vyhod a pridej nove ja v kazdem aute menim seriove repro i radio protoze vzdy o je lepsi pokud teda nemas audi a6 nebo podobne cenovky
tak ja som si pred dvomi tyzdnami zadovazil rio a uz mam aj kapacitor a zosik na 2x250 --- t.j. uplne staci do ria, woofer ani nemysliet pretoze uz teraz je tam maly kufor - este zostavaju vajcia do plata kupit....ale neviem ake...nemusia to byt neviem ake...taky silnejsi priemer.....postupom casu urcite zmena seriovych repro+DYNAMAT vsade kde sa da...ale vravim, postupom casu...tolko o hifi...na rio uplne staci....
1,4 Rio Sporty...tropic red...zatial vyzera ako električka...ale popracujeme na nej
mám tu jeden dotázek...mám Pro_cee´da a před tím jsem měl VW Vento a jde mi o to zda je možnost na sávajích vestavěné rádio z výroby připojit zesilovač MAGNAT v sadě z MAGNAT WOOFREM?? o celkové výkonu myslím 700W - je možnost zapojení na toto rádio...nechci říci že to nehraje dobře ale tak nemám kam s tou Tubou poradte někdo...doporučtě nebo odradte...dííky.
KIA pro_CEE´D 100kw Ferrari INFRA červená...dělo jako kráva:)
Zdarec ja mam ve svem HOPLU VECTRA C GTS orig. music , ale je to lepsejsi vybava a brumla to moooc slusne jsem zvedavej co koupim do Soriho budu porizovat pristi mesic
asi neco do 2din a asi Alpinacky repracky uz jsem je ml v jednom voziku tak uvidime
asi neco do 2din a asi Alpinacky repracky uz jsem je ml v jednom voziku tak uvidime