Automaticke zapnutie klimatizacie pri fukanie na predne sklo
Automaticke zapnutie klimatizacie pri fukanie na predne sklo
Je tu presny navod ako to deaktivovat. Zdroj HYUNDAI FORUM.
Pokud vás stejně jako mě prudí, že se vždycky při přepnutí na ofukování skla automaticky zapne klimatizace, tak tady je návod, jak to deaktivovat:
1) Kliček přepněte do polohy ACC, ventilátor na stupeň 1, nastavení směru foukání vzduchu na sklo (pravá krajní poloha).
2) Přepněte klíček do polohy ON a potom stiskněte 5x rychle po sobě tlačítko vnitřního okruhu. Párkrát blikne tlačítko vnitřního okruhu, signalizace toho, že byla deaktivace provedena.
Aktivovat zpět se to dá úplně stejným způsobem.
Zkoušel jsem to na mém autě, funguje to. Ale nemůžu zaručit, že to bude fungovat na všech.
Na mojom RIU to funguje
Pokud vás stejně jako mě prudí, že se vždycky při přepnutí na ofukování skla automaticky zapne klimatizace, tak tady je návod, jak to deaktivovat:
1) Kliček přepněte do polohy ACC, ventilátor na stupeň 1, nastavení směru foukání vzduchu na sklo (pravá krajní poloha).
2) Přepněte klíček do polohy ON a potom stiskněte 5x rychle po sobě tlačítko vnitřního okruhu. Párkrát blikne tlačítko vnitřního okruhu, signalizace toho, že byla deaktivace provedena.
Aktivovat zpět se to dá úplně stejným způsobem.
Zkoušel jsem to na mém autě, funguje to. Ale nemůžu zaručit, že to bude fungovat na všech.
Na mojom RIU to funguje
Naposledy upravil(a) Matej dne stř led 09, 2008 5:29 pm, celkem upraveno 1 x.
Kia Rio II Sporty 1,4 Tropical Red
- Reklama
Re: 1,4 LX
Pokud to mu rozumím tak máte manuální klimu.. :(Tak to asi na automatické nepůjde....Jri píše:Tak jsem to pánové zkoušel na svém autě a jde to.Ceed 1,4,koupený
v dubnu 2007.Teď když otočím knoflík nastavení ofuku úplně doprava tak se klima nezapne.TAKŽE NA CEEDu TO JDE TAKÉ!!!!!
Viesčo, mal som skrinku až dolu, ale aj tak som to nevedel odpojiť, pretože tam je zlý prístup. Nie je tam vidieť, skoro som to odtrhol.Matej píše:Jasne ze sa da staci otvorit odkladaciu skrinku odistit tie dorazy po stranach.
Otvoris dvierka celkom a v lavom hornom rohu za ofukom je modry pipak z ktoreho staci odpojit konektor. Velmi jednoduche...............
Vieš mi zo skúsenosti poradiť ako na to, vysúva sa to, zmagne sa tam nejaká poistka??
Kia Rio Sporty