Elektronický katalog náhradních dílů
-
- Kontaktovat uživatele:
Elektronický katalog náhradních dílů
Náhodou jsem objevil toto diskusní forum. Od roku 2002 jsem majitelem již druhé Sportage. Jsem velice spokojen. Levný, robusní offroad...
Podařilo se mi v autorizovaném servisu Kia získat CD s katalogem náhradní dílů - verze od cca 1997 do 04/2002. Funguje na všechny vozy KIA, stačí zadat VIN kód. V případě zájmu se mi ozvěte na maila.
Moje první Kia Sportage - MRdi 94kW, ročník 1995. Loni jsem jí vyměnil za delší...
Moje druhá Kia Sportage - verze WAGON (ročník 2002) má zadní samosvorný diferenciál Torsen, chromový rám, laděný podvozek, tlumiče MONROE. Jednodušší přístup do zavazadlového prostoru - rezerva v podlaze kufru. Více místa na zadních sedadlech, polohovatelné opěradlo zadních sedadel, karoserie delší cca o 30cm.
Podařilo se mi v autorizovaném servisu Kia získat CD s katalogem náhradní dílů - verze od cca 1997 do 04/2002. Funguje na všechny vozy KIA, stačí zadat VIN kód. V případě zájmu se mi ozvěte na maila.
Moje první Kia Sportage - MRdi 94kW, ročník 1995. Loni jsem jí vyměnil za delší...
Moje druhá Kia Sportage - verze WAGON (ročník 2002) má zadní samosvorný diferenciál Torsen, chromový rám, laděný podvozek, tlumiče MONROE. Jednodušší přístup do zavazadlového prostoru - rezerva v podlaze kufru. Více místa na zadních sedadlech, polohovatelné opěradlo zadních sedadel, karoserie delší cca o 30cm.
Kia Sportage WAGON, 2002, 2,0l 16V benzín
- Reklama
-
el katalog
dekuji Cd přišlo v pořádku ,doufám
peníze které jsem poslal na konto také.
prosím pokud ne tak se ozvěte.
katalog jsem nainstaloval,spustil,
ale po vyberu typu vozu to spadne.
nedělám někde chybu?teď už
to chce při startu registraci.
Mám se registrovat?
Dík Jarda
peníze které jsem poslal na konto také.
prosím pokud ne tak se ozvěte.
katalog jsem nainstaloval,spustil,
ale po vyberu typu vozu to spadne.
nedělám někde chybu?teď už
to chce při startu registraci.
Mám se registrovat?
Dík Jarda
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: el katalog
Z CD se naistaluje prohlížecí program. Data, obrázky, tabulky... Se tahají vždy z CD-čka. Proto při práci s katalogem MUSÍ být CD katalog v mechanice počítače.
Kia Sportage WAGON, 2002, 2,0l 16V benzín
Dotaz na CD
Zdravim vás pane Tomku, měl bych zajem o tohle CD nahradních dílu. Mam KIA RETONA KNECE2225YKO70404 bude tam taky?.Předem děkuji za odpověd Janešík.
Re: Elektronický katalog náhradních dílů
Pane Tomek,
jsem čerstvě zaregistrován v KIA CLUBU, rád bych od Vás získal CD s katalogem náhradních dílů. Prosím kontaktujte mne na mém mejlu: shakill@seznam.cz, abych Vám dal svou adresu pro zaslání CD. Díky.
S pozdravem Martin Saker.
jsem čerstvě zaregistrován v KIA CLUBU, rád bych od Vás získal CD s katalogem náhradních dílů. Prosím kontaktujte mne na mém mejlu: shakill@seznam.cz, abych Vám dal svou adresu pro zaslání CD. Díky.
S pozdravem Martin Saker.
Zdravím.
Narazil jsem na toto téma, a katalog by se mi taky hodil.
Můj mejl: 50.BMG@seznam.cz
Díky lukas.
Narazil jsem na toto téma, a katalog by se mi taky hodil.
Můj mejl: 50.BMG@seznam.cz
Díky lukas.
Dobrý den, je ten katalog v češtině?
Kia Sportage 2.0 TD '98
Dobrý den
pane Tomek mel bych zájem též o cd ND na KIA sportage pošlete mi prosím na můj e-mail jcervenkast@centrum.cz / kolik stojí a kam mam poslat částku předem děkuji
pane Tomek mel bych zájem též o cd ND na KIA sportage pošlete mi prosím na můj e-mail jcervenkast@centrum.cz / kolik stojí a kam mam poslat částku předem děkuji
Dobrý den, jsem majitelem KIA sportage 2.0 TD rv. 1999 a měl bych zájem o vámi nabízený katalog. Prosím ozvěte se mi na email Ivanstaff@seznam.cz. S pozdravem Ivan
taky bych měl zájem
Za chvíli začne čas na zimní pneu, víte o tom, že autolékarnička bude muset mít nový povinný obsah?
Zdravim. Jsem majitelem KIA SPORTAGE 2,0 TD r.v.1999 a mam zajem o elektronicky katalog ND. Muzete se mi ozvat na e-mail Cincvej@seznam.cz.Predem diky.
Zdravím, katalog jsem našel i zde
Zdravím, pane Tomek.
Jsem majitelem KIA RIO a mam zajem o elektronicky katalog ND.Dost věcí si na ní dělám sám. Prosím o zaslání na adresu : johan13@seznam.cz Děkuji. Johan
Jsem majitelem KIA RIO a mam zajem o elektronicky katalog ND.Dost věcí si na ní dělám sám. Prosím o zaslání na adresu : johan13@seznam.cz Děkuji. Johan