chiptuning
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
brzdu hledam
brzdu uz hledam.....ale musim to dat dohromady hlavne casove. Nekoncim ve dve v praci prijed si to auto vyzkouset jak jede a nemel nesmysly ze delam v nejake firme
výkon si trošku protiřečí s krouťákem....wam píše:Melo by to byt o 14kw nahoru a krutak by se mel pohybovat kolem 190Nm. Kolega si tam nechal delat zaroven se mnou VW caddy 1.6 benzin a nemuze si to vynachvalit. Nevim jak tobe, ale mne se zda ta seriova 1.6ka lina. Jede to az nad 4OOO otacek. Co to mam nachipovane tak je s tim radost jezdit....pekne to tahne uz od spodu, kolikrat pri predjizdeni ani nepodrazuju. Meli na to 40procent slevu, tak to stalo asi kolem deseti, jinak je to myslim za 14tisic. Mel jsem z toho tochu strach ze to nebude mit efekt.....ale je to super. Delal jsem to u ABCtuning v brne a bylo to za chvilku. Muzes tam dat sportovni vzduchovy filtr (3KW), muzes vyhodit katalyzator(taky 3kw), ale efekt bude v porovnani s timhle nulovy. Na brzdu by to bylo samozrejme idealni, ale nemam moznost. To auto ted proste chce jet........
chtěl bych vidět graf z brzdy, do té doby neuvěřím, co mi říkal kluk co dělá chipy už léta letoucí tak atmosférickej benzín o víc jak 10-15% nejde..
dál by mě zajímalo kde jsi vzal přírustek výkonu když dáš přimý filtr...
ten kat ale v servise poznají
porovnat
Tak bych rekl ze jsi jeste nemel moznost porovnat neupravene auto s upravenym.......u dieselu je to megarozdil. Mit misto 85kw nejakych 105 krutak asi o ctvrtinu vyssi(presne cisla jsem nezjistoval, vychazim ze stare oktavy....to by mohlo byt priblizne stejne)...nevahal bych.