přední náprava nejde

Odpovědět
Miloslav Vebr

přední náprava nejde

Příspěvek od Miloslav Vebr »

Ahoj , nevíte někdo co s tím když mě nezbírají přední kola při zařazeném náho nu 4 kol , a svítí i kontrolka . Mám Sportage asi 3/4 roku a neviděl jsem nikdy ,že by přdek zabíral . Teď naposled jsem zůstal viset na blátě a prohrabovaly se jen zadní kola . Ve předu ani jedno .
Díky za radu. Vebr
Reklama

atlanta

Příspěvek od atlanta »

S tím jsem se také setkal, zřejmě budou v předních kolech pryč ty ozubený kolečka, které mají zapadnout při zařazení 4WD . V servisu mi řekli, že oprava vyjde podle typu na 10-12 tis.... za obě kola. Technický termíny neznám a nevím co přesně je pryč.. jen jsem měl to samé. Pokud to nefungovalo od začátku, tak ti to s tím prodali.
Lukáš

Příspěvek od Lukáš »

Dedávno jsem se setkal se sorentem.. pár let starý.. cca 3 roky.. co měl vyndaný přední poloosy.. do převodovky udělaný záslepky a prodávalo se to jako 4x4 :shock: :shock: byl to dovoz z ameriky :wink:
Oldřich Zeman
Kontaktovat uživatele:

naprava

Příspěvek od Oldřich Zeman »

Ahoj,kolega to taky řešil a koupil dva kroužky cca 2000kč oba a nakonec musel dat poloautomaty.Olda
Miloslav Vebr

Příspěvek od Miloslav Vebr »

Ahoj ,

nerozumím tomu jak , poloautomaticky ? Dělal si to sám nebo v servisu ?
Oldřich Zeman
Kontaktovat uživatele:

naprava

Příspěvek od Oldřich Zeman »

Začli mu vypadavat předky a nezabirala naprava tak si to obědnal a menil sam.Seženu ti kontakt a zaslu anebo jsem na skypu oldaze1
Odpovědět