Tak som si zarobil

Odpovědět
Karol

Tak som si zarobil

Příspěvek od Karol »

Takže Rio má za sebou prvú búračku.Moja polovička sa spoliehala na to,na čo nemala a nedala prednosť,prišla rana do predku,poškodený svetlomet a nárazník. :evil: Našťastie to bol len "lízanec",vankúše zostali na mieste. :? Servis bol pri náhradných dieloch dosť ťažkopádny (Trnava) a trvalo takmer mesiac,kým dorazili diely,potom samozrejme išiel nárazník na nastriekanie,mám metlu,kvôli tomu chodilo auto týždeň bez viečka nádrže,dosť som sa bál,aby sa nenašiel nejaký pako,čo mi niečo do nádrže nasype,lebo auto jazdilo každý deň,dopadlo to pre motor dobre (a aj pre mňa :) ).No a výsledok bol účet 29600,-sk :cry: :x :!: ,z toho svetlo 5200,-sk,nárazník 12000,-sk,spodné kryty pod nárazníkom plus deformačná výplň nárazníka 2500,-sk,nástrek cca.7000,-sk a zvyšok práca.
Neviem porovnať ceny iných vozidiel,čo by to stálo pri iných značkách,ale je to slušná pálka,prvotný odhad v servise bolo 25000,-sk,ale ani do toho sa nevošli.. :shock: Jediné pozitívum je,že pri nehode sa nikomu nič nestalo,aj keď druhé auto skončilo na streche,hádam sa nám niečo podobné už neprihodí...
Korejcom som neveril,ale casy sa menia.
Reklama

Matej

Příspěvek od Matej »

bol si v original sevise KIA?
Kia Rio II Sporty 1,4 Tropical Red
Karol

Příspěvek od Karol »

Ano,bolo to robene v origo servise KIA,vsetky diely tiez original KIA.Bolo vela radcov,kde a ako sa to da spravit lacnejsie,ale auto mam jeden rok,nebudem ho uz teraz lepit ako lego s hocicim,co pride pod ruku.
petokilian

Příspěvek od petokilian »

hlavné ,že sa nikomu nic nestalo.toje ok.auto sa opravi ,mal si havarijnu dufam.tiež mi jazdi na nej syn a mladi to vieš rychlo tak tiež trpnem či dačo nevysomariˇať sa ti dari .ahoj peto.
Karol

Příspěvek od Karol »

Dúfaš zle,nemám havarijnú,auto bolo kúpené na cash,nie na leasing a pri počte najazdených km za rok by sa mi to neoplatilo,aj na tejto havárke by som prerobil,keby som ju mal (havarijnú poistku,nie havárku :lol: ).
petokilian

Příspěvek od petokilian »

ja som si dal havarijnu,tiež nenajazdim veľa km ale zkusenosti ,minuly rok mi ukradli fabiu ,keby som nemal havarijnu tak mam dnes prd,prepač za vyraz.parkujem pred panelakom,tak sa mi to oplati či najazdim nebo nie.maj sa dobre.peto.
Odpovědět