Mám plno ND na Sephii tak se kdyžtak ozvěte
Mám plno ND na Sephii tak se kdyžtak ozvěte
Ahojky podědil jsem Sephii tak ji dam na ND kdykoli cokoli budete potrebovat tak se ozvete cus
- Reklama
Cus urcite by se neco naslo
baca píše:cau nemas prosim motorek na ostrikovace?? bez nadrzky-)
-
- Kontaktovat uživatele:
sepia 1,5i rv1997
hadici na přívod vzduchu od filtru k motoru máš?co bys za ni chtěl?
ahoj, jestli je nabidka stale aktualni, mel bych zajem o motorky na stahovani prednich oken - jestli se to teda da vymenit ty moje jsou uz nejake unavene. a potom taky PP obrysovku (sklicko mam praskle). mam model 95, bude to stejne? jo a pak jeste bych chtel predni masku spolu se znakem kia - z tukanda mam taky praskle.
diky!
Petr
diky!
Petr
Náhradní díly Kia
Ahoj scháním nějaké náhradní díly na Kia sephia 1.5GTX. Platí tvoje nabídka ještě?? Potřeboval bych ovládání el. oken. všechny nebo aspoň Pro řidiče tam jsou všechy pohromadě. A dále jednu věcičku. Když jse si ji koupil chyběl tam odporový můstek aby jsem si mohl zapínat ventilátor na menší otáčky. Takhle mi to jede jen na nejvyšší stupeň. Můj e-mail je xwolkerx@seznam.cz Díky moc
sephia lift 98
potřebuji zadní pr. lampu. dík
Naposledy upravil(a) dr.bike dne pon kvě 30, 2011 10:49 am, celkem upraveno 1 x.
Sephia na ND
ahoj, jestli mate zajem o ND, mohu prodat Kiu Sephii 1995, 1,6i, trosku bouchla na levy predek a levy zadek, ale ne moc, nepojizdna, stoji kousek od Prahy. Za symbolicky peniz necham. V pripade zajmu nejlepe volejte, nejsem ted moc na netu. 774 637 632. Petr
Zdravím,
máte niekto zadný pravý čap kolesa (možno to niekto pozná aj pod názvom štvrťoska) na Sephiu 1,6 GTX r.v. 1995 sedan bez ABS. Ide o kus zliatiny, na ktorý sú uchytené tlmič pruženia, kyvné rameno, nastavovacia skrutka zbiehavosti, štít bubnových brzd a náboj kolesa. Teraz som momentálne nepojazdný lebo je ohnutý tlmič a aj miesto v krúžku na obrázku. Zaujíma ma aj cena. Za skorú odpoveď vopred ďakujem.
máte niekto zadný pravý čap kolesa (možno to niekto pozná aj pod názvom štvrťoska) na Sephiu 1,6 GTX r.v. 1995 sedan bez ABS. Ide o kus zliatiny, na ktorý sú uchytené tlmič pruženia, kyvné rameno, nastavovacia skrutka zbiehavosti, štít bubnových brzd a náboj kolesa. Teraz som momentálne nepojazdný lebo je ohnutý tlmič a aj miesto v krúžku na obrázku. Zaujíma ma aj cena. Za skorú odpoveď vopred ďakujem.
Tento díl by mi měl zbýt.
Nechci tě nikterak strašit, ale tento kus litiny by se ohnout v žádném případě neměl, daleko pravděpodobnější je ohnutí tlumiče nebo podběhu. Docela rád bych viděl fotku celého auta, co si vyváděl ???
Shodou okolností jsem totiž boural auto podobným způsobem, ale tento díl hnutý rozhodně není, bohužel to samé se nedá říci o karosérii, kde se hnul celý podběh, viz http://www.kiaclub.cz/msgboard_posts.php?topic_id=2853 .
Nechci tě nikterak strašit, ale tento kus litiny by se ohnout v žádném případě neměl, daleko pravděpodobnější je ohnutí tlumiče nebo podběhu. Docela rád bych viděl fotku celého auta, co si vyváděl ???
Shodou okolností jsem totiž boural auto podobným způsobem, ale tento díl hnutý rozhodně není, bohužel to samé se nedá říci o karosérii, kde se hnul celý podběh, viz http://www.kiaclub.cz/msgboard_posts.php?topic_id=2853 .
Kia Sephia 1.5GTX
Vďaka za odpoveď, ale už sa nám to podarilo objednať nové. Pokial by som však mal problémy, ozvem sa. V mojom prípade (na rozdiel od vás) to nie je až tak zlé. Najväčší náraz utrpel disk kolesa a tlmič spolu s tou štvrťoskou (čap zadného kolesa alebo ešte inak vreteno kolesa). Náš blatník je ohnutý iba po tú bočnú líniovú priehlbinu, čiže my nemusíme odstraňovať zadné sklo a robiť radikálne rezy zadného stĺpika. Snád sa nám podarí plecharinu vytiahnúť do pôvodneho stavu.
Pridávam aj pohlad na celú zadnú časť.
P.S.: Ktoré z fór je viac navštevované - kia-club-net či kiaclub.cz?
Pridávam aj pohlad na celú zadnú časť.
P.S.: Ktoré z fór je viac navštevované - kia-club-net či kiaclub.cz?