Ceed ako Taxi

Odpovědět
FALCO

Ceed ako Taxi

Příspěvek od FALCO »

Zdravím Vás všetkých! Takže mám Cee'da a používam ho ako Taxi. Mám najazdené 23 000 km a ukazujú sa prvé problémiky. Takže okrem trhania a hluku spojky ešte aj hrkotanie ktoré vychádza od volantu,nevracia sa mi páčka na smerovky,stierače sú uplne v kýbli a aby som nezabudol puká mi niečo v palubovke. Ale inak som zatiaľ spokojný. Takže zatiaľ toľko.
Reklama

kiko

Re: Ceed ako Taxi

Příspěvek od kiko »

FALCO píše:Zdravím Vás všetkých! Takže mám Cee'da a používam ho ako Taxi. Mám najazdené 23 000 km a ukazujú sa prvé problémiky. Takže okrem trhania a hluku spojky ešte aj hrkotanie ktoré vychádza od volantu,nevracia sa mi páčka na smerovky,stierače sú uplne v kýbli a aby som nezabudol puká mi niečo v palubovke. Ale inak som zatiaľ spokojný. Takže zatiaľ toľko.
A aký maš motor prip. aj výbavu?
FALCO

Příspěvek od FALCO »

1.4 benzín a výbava EX
Cee´d 1.4 EX - TAXI
DILINO
Kontaktovat uživatele:

Drobne Chyby

Příspěvek od DILINO »

Kazde auto lepsie ci horsie ma svoje chyby. U Ceedu tomu neni inak.

K tvojim problemom:

Pukanie vo volante zalezi od urovne hluku - ale inak jednoznacne zarucna oprava - vymena riadenia (problem odstraneny)
Packa na smerovky sa nevracia - fuu opat chyba kt. odstrany servis vymenou packy (tento problem sa vyskytuje len na autach vyrobenych do 12.2007) - inak da sa to opravis ohnutim drziaka na kt. je packa namontovana ale mas zaruku takze neries
Stierace - jazdil som octavku a nevydrzali mi ani tolko - zalezi
Puka nieco v palubovke - mozes to nejako potrobnejsie popisat (v kt. miestach, SIlne, slabe pukanie, atd.)
Co sa tyka spojky - to moze byt vela veci- treba zajst do sevisu
Odpovědět