Zdravíčko,včera sme si z maminou kúpili rio sedan a už včera som mal šok.
Na ovládačoch vo vodičových dverach idú iba 2 žiarovky,nejak sa mi nezdá spolujazdcova sedačka...No a hlavný problém:nad výfukovým potrubím by mal byt kryt'(asi kvoli teplu). On tam je,ale iba 1.čast od motora asi meter,potom nič a začína až pod nádržou.Fakt to nechápem,má alebo nemá ten plech tam byt?
Dalej nástrek podvozku je nekompletný,nastriekali to pol metra smerom do stredu a dalej už len plech. Máte to aj vy tak?Počkám na vaše postrehy a potom uvidím,či z tým pojdem na reklamáciu.Pište prosím,som zvedavý,ako je to u Vás.
zabudli dodat kryt nad vyfuk?
-
- Reklama
ta chybajuca cast plechu ti nijak nepomoze lebo zadna cast vyfuku je menej horuca ako predna a tam kde to mas oznacene tou sipkou je len rezerva...... vecsinou sa ochranny plech dava k nadrzi a rio ju ma plechovu tak bud spokojny......s tou reklamaciou velmi nepochodis
Kia Rio II Sporty 1,4 Tropical Red
nejak si pomotal to kto sa co pytaMatej píše:ta chybajuca cast plechu ti nijak nepomoze lebo zadna cast vyfuku je menej horuca ako predna a tam kde to mas oznacene tou sipkou je len rezerva...... vecsinou sa ochranny plech dava k nadrzi a rio ju ma plechovu tak bud spokojny......s tou reklamaciou velmi nepochodis
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
-
ja ked som si to vsimol tak som sa rovnako zhrozil. ale tak spolieham sa na to ze teraz uz ochrana plechariny na autach nieco vydrzi a rovnako dufam ze bude minimalne taka mierna zima ako bola ta poslednaPeter Pazicky píše:Mne sa jedna hlavne o to,že ten podvozok je pod autom nastriekany iba zakladnou farbou.Len okolo prahov je to nastriekane tým čiernym bordelom.Ten kryt by som nejako oželel,ked to inžinieri v korei tak mysleli. Bojím sa,že zima si vyberie svoju dan a bude to tam hrdzaviet.
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray