zabudli dodat kryt nad vyfuk?

Odpovědět
Peter Pazicky

zabudli dodat kryt nad vyfuk?

Příspěvek od Peter Pazicky »

Zdravíčko,včera sme si z maminou kúpili rio sedan a už včera som mal šok.
Na ovládačoch vo vodičových dverach idú iba 2 žiarovky,nejak sa mi nezdá spolujazdcova sedačka...No a hlavný problém:nad výfukovým potrubím by mal byt kryt'(asi kvoli teplu). On tam je,ale iba 1.čast od motora asi meter,potom nič a začína až pod nádržou.Fakt to nechápem,má alebo nemá ten plech tam byt?
Dalej nástrek podvozku je nekompletný,nastriekali to pol metra smerom do stredu a dalej už len plech. Máte to aj vy tak?Počkám na vaše postrehy a potom uvidím,či z tým pojdem na reklamáciu.Pište prosím,som zvedavý,ako je to u Vás.
Reklama

staf

Příspěvek od staf »

s tym nastrekom som aj ja bol prekvapeny, ale potom ked som nad tym rozmyslal tak ak je to cierne nieco ako sa kedysi daval gumoasfalt tak tomu by asi nerobilo aj tak dobre teplo od vyfuku.
foto:
cervena je hranica medzi nastriekanou a nenastriekanou castou
Obrázek
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
Matej

Příspěvek od Matej »

ta chybajuca cast plechu ti nijak nepomoze lebo zadna cast vyfuku je menej horuca ako predna a tam kde to mas oznacene tou sipkou je len rezerva...... vecsinou sa ochranny plech dava k nadrzi a rio ju ma plechovu tak bud spokojny......s tou reklamaciou velmi nepochodis
Kia Rio II Sporty 1,4 Tropical Red
staf

Příspěvek od staf »

Matej píše:ta chybajuca cast plechu ti nijak nepomoze lebo zadna cast vyfuku je menej horuca ako predna a tam kde to mas oznacene tou sipkou je len rezerva...... vecsinou sa ochranny plech dava k nadrzi a rio ju ma plechovu tak bud spokojny......s tou reklamaciou velmi nepochodis
nejak si pomotal to kto sa co pyta ;)
Matej

Příspěvek od Matej »

odpoved bola pre obydvoch
Peter Pazicky

Příspěvek od Peter Pazicky »

Mne sa jedna hlavne o to,že ten podvozok je pod autom nastriekany iba zakladnou farbou.Len okolo prahov je to nastriekane tým čiernym bordelom.Ten kryt by som nejako oželel,ked to inžinieri v korei tak mysleli. Bojím sa,že zima si vyberie svoju dan a bude to tam hrdzaviet.
staf

Příspěvek od staf »

Peter Pazicky píše:Mne sa jedna hlavne o to,že ten podvozok je pod autom nastriekany iba zakladnou farbou.Len okolo prahov je to nastriekane tým čiernym bordelom.Ten kryt by som nejako oželel,ked to inžinieri v korei tak mysleli. Bojím sa,že zima si vyberie svoju dan a bude to tam hrdzaviet.
ja ked som si to vsimol tak som sa rovnako zhrozil. ale tak spolieham sa na to ze teraz uz ochrana plechariny na autach nieco vydrzi a rovnako dufam ze bude minimalne taka mierna zima ako bola ta posledna
Matej

Příspěvek od Matej »

ja mat vase problemy :lol: :lol: :lol:
Odpovědět