po kolika km jste menily brzdy? ja mam najeto 14000 a mam takovy pocit ze predni brzdi chrasti...
tuhle záležitost bych svěřil autorizovanému servisu..
zajeď tam a oni se ti na to podívají

Určitě i já bych navštívil servis...brzdy jsou na autě dost důležité...arm_power píše:nevite nahodou kolik by mohli stat predni a zadni brzdy na kia ceed 1,4?
po kolika km jste menily brzdy? ja mam najeto 14000 a mam takovy pocit ze predni brzdi chrasti...
zajeď tam a oni se ti na to podívajípokud auto brzdí bezezměny, tak není oč se strachovat. chrastění může být způsobeno jiným faktorem nebo také doměnkou
S brzdami sa vobec netrap,ja robim v KII v Ziline a na nasich testovacich autach brzdy vydrzali v pohode 60000 km a to auta jadili kazdy den skoro 1000km.Zalezi aj od stylu jazdy.Pri servisnych prehliadkach aj tak budu kontrolovat stav brzdoveho oblozenia.Ak mas elektrony tak stav brzdoveho oblozenia si mozes skontrolovat aj sam,staci sa pozriet na brzdovy strmen....Takze zaver,veselo jazdi dalej a o brzdy sa nestrachuj....arm_power píše:nevite nahodou kolik by mohli stat predni a zadni brzdy na kia ceed 1,4?
zajeď tam a oni se ti na to podívajípokud auto brzdí bezezměny, tak není oč se strachovat. chrastění může být způsobeno jiným faktorem nebo také doměnkou
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | suzuki-forum.cz |