Zdravim vsetkych,
mam CEE'Da uz takmer rok. Jazdi bez problemov (az na obcasne pazvuky odnekial spoza volantu). Jediny problem, ktory som zaznamenal v poslednych dnoch je neprimerane zarosovanie predneho okna. Vsetky ostatne okna su zvnutra uplne suche len predne je mokre a to myslim doslovne, ked nemrzne tak stekaju kvapky vody. Dnes rano som tam mal celkom slusnu namrazu. Mate niekto podobny problem?
Este snad jedna poznamka, dnes rano ked primrzlo (teplota na pocitaci bola -5) sa mi ani nepodarilo otvorit okna, vsetky jednoducho primrzli. Samozrejme po zahriati uz vsetko fungovalo ako malo. Stava sa to niekomu?
Rosenie predneho okna
- Reklama
Re: Rosenie predneho okna
Nazdar.... Ja mam Accenta, okna mi primrzaju taktiez, myslim si, ze je to uplne normalna vec, a s celnym sklom problem nemam...peto2 píše:Zdravim vsetkych,
mam CEE'Da uz takmer rok. Jazdi bez problemov (az na obcasne pazvuky odnekial spoza volantu). Jediny problem, ktory som zaznamenal v poslednych dnoch je neprimerane zarosovanie predneho okna. Vsetky ostatne okna su zvnutra uplne suche len predne je mokre a to myslim doslovne, ked nemrzne tak stekaju kvapky vody. Dnes rano som tam mal celkom slusnu namrazu. Mate niekto podobny problem?
Este snad jedna poznamka, dnes rano ked primrzlo (teplota na pocitaci bola -5) sa mi ani nepodarilo otvorit okna, vsetky jednoducho primrzli. Samozrejme po zahriati uz vsetko fungovalo ako malo. Stava sa to niekomu?
winter car: Mitsubishi Pajero Wagon V6
summer car: Renault Clio
Hyundai I30 1.4CVVT 2011-2011
Hyundai ACCENT 2007-2011 1,5CRDi VGT 81kw
MOTOROVÉ OLEJE, predajňa v Bratislave http://www.eoil.sk
summer car: Renault Clio
Hyundai I30 1.4CVVT 2011-2011
Hyundai ACCENT 2007-2011 1,5CRDi VGT 81kw
MOTOROVÉ OLEJE, predajňa v Bratislave http://www.eoil.sk
hmm zaujimave s tym prednym oknom,ja som mal podobny problem so svojim predchadzajucim autom (peugeot 306) ale tam bol dost vazny problem - prasknuty radiator kurenia. Skus si vsimnut ci ti ide na sklo teply vzduch alebo ci ti nahodou nemizne chladiaca kvapalina. Ono staci ked ten radiator iba slzí a hned to vidis na okne ...ale tak to je len taky napad. A ked ma auto iba rok tak by tam asi nemala byt velka pravdepodobnost na takuto zavadu ......no ale stat s moze vselico... caff
RIO II 1,4 sporty 2008
Nazdar. Ja som mal podobný problém na Ford Focus. Príčina bola tá, že som mal úplne zas...nený peľový filter. Po jeho výmene všetko OK. Na ceede ho máš za odkladacím priečinkom pred spolujazdcom. Tam na boku sú dve istiace skrutky, odoberieš a hneď ho vidíš. Je to ľahšie ako u Fordu kde musíš odobrať stierače, ochrannú lištu pod nimi a horko ťažko sa k nemu dostať.
Tak veľa úspechov
Tak veľa úspechov