ahojte vsteci kiáci riáci
Chcem sa opytat na vase skusenosti s garancnou prehliadkou a novym olejom. Nedavno som bol na garancke po 15 000 (takze prvej) a samoska mi menili olej. Stale sa mi ale zda nejaky tmavy. A de tade pocuvam ze sa robia vselijake ojeby ze napriklad vam vypustia dajme tomu iba polovicu a tu doleju novym alebo podobne. Dokonca som pocul ze vam tam sice daju novy olej ale nejakej lacnej znacky typu LIDL a pod.A ten kvalitny si beru technici domov vo flaskach. To by ma fakt nasralo. Takze mam iste obavy. Preto sa chcem opytat ze ci ste niektori boly pri prvej vymene alebo nie,ci si na garancky nosite vlastny olej,aky vam tam davaju ..atd...atd
Inak na garancke mi zapocitali 4 litre oleja co silno pochybujem ze sa tam da naliat (podla mna tam vleze tak max 3,5) zevraj castrol 5w40 ale neviem ze presne jaky druh no a cela garancka ma stala 4300 Sk
Servis je.. KIA malacky..
garancne prehliadky a olej
garancne prehliadky a olej
RIO II 1,4 sporty 2008
- Reklama
Re: garancne prehliadky a olej
olej ti musi stmavnut uz po niekolkych km...... do ria ide 3,2l oleja 5W30 to je jedno aka znacka a ten zbytok ti musia vratit ved si ho zaplatil...........menili ti aj kabinovy filter(pelovy)?
Kia Rio II Sporty 1,4 Tropical Red
Re: garancne prehliadky a olej
pelovy filter mi nemenili.pozri si temu pelovy filter tam som to opisal dost podrobne, docitas sa tam ze som si musel kupit pelovy filter zvlast.
RIO II 1,4 sporty 2008