rio II sporty pelovy filter
rio II sporty pelovy filter
zdravim
mam auto asi tri tyzdne, myslim ze som uz na tomto fore raz cital prispevok o pelovom filtri ze niekomu chyba, takze som pozrel aj na svojom riu a chyba tam tiez,mate s tym este niekto skusenosti? reklamoval to niekto? ja sa chystam tento tyzden tak napisem potom ako som pochodil. Ludia vsetci co mate nove ria pozrite si ci tam mate tie pelove filtre. jedna sa o vybavu sporty
mam auto asi tri tyzdne, myslim ze som uz na tomto fore raz cital prispevok o pelovom filtri ze niekomu chyba, takze som pozrel aj na svojom riu a chyba tam tiez,mate s tym este niekto skusenosti? reklamoval to niekto? ja sa chystam tento tyzden tak napisem potom ako som pochodil. Ludia vsetci co mate nove ria pozrite si ci tam mate tie pelove filtre. jedna sa o vybavu sporty
RIO II 1,4 sporty 2008
- Reklama
Re: rio II sporty pelovy filter
Cauko.Aj ja som tam nemal zistil som to tak ze mi kvietky alebo spina lietala do vnutra.Pozrel som to a nebol tam.Zalozili bez problemov takze uz mam.Bacha na to veru.
Kia Rio Sporty 2007-08
A kde vlastne najdem (alebo nenajdem) ten pelovy filter?
Kia Rio 1.4 LX+
takze filter mas za kastlikom, je to napisane v manuali,len ho odklopis a na bokuvo vnutri mas take dve zapatky ktore vyberies a potom ho uz len odklopis uplne a za nim mas taky suflicek na ten filter.
RIO II 1,4 sporty 2008
aky mas prosim ta rok vyroby auta? Ten filter ti tam dali zadarmo alebo si si ho musel kupit? pretoze ja som si ho musel dokupit (698 sk) lebo mi v kii povedali ze mam modelovy rad 2009 (auto som kupil v septembri 2008) a ze tam sa pelovy filter nedodaval,takze parada,ale aj tak mam pocit ze mna oje..aliToudy píše:Cauko.Aj ja som tam nemal zistil som to tak ze mi kvietky alebo spina lietala do vnutra.Pozrel som to a nebol tam.Zalozili bez problemov takze uz mam.Bacha na to veru.
RIO II 1,4 sporty 2008
Cauko.r 2007 a mas smolu ja by som uz ziadne auto teraz nekupoval lebo je pravda nizsia cena,ale naukor komponentov a kvality si myslim ja osobne.Filter som mal vo vybave takze museli mi ho dat zadara ak ho tam nemas tak platis.Tak to uz bezi teraz
Kia Rio Sporty 2007-08
no myslim ze s kvalitou je to rovnako.ale s tymi komponentami mas pravdu,na tych riach r.v. 2008 uz viac setrili co dost dobre nechapem ale co uz. napriklad mne svietia iba dva spinace na vodicovych dverach ( stahovanie vodicovho okna a tlacidlo centralneho zamikania) ostatne nemaju podsvietenie. myslim ze na tych skorsich riach svietili spinace stahovania okien na vsetkych dverach. A urcite sa este nejdu nejake drobnosti na com uz ty korejci teraz setria - to mas pravdu. Ale stale si myslim ze kvalitou je to to iste. toz muj nazorToudy píše:Cauko.r 2007 a mas smolu ja by som uz ziadne auto teraz nekupoval lebo je pravda nizsia cena,ale naukor komponentov a kvality si myslim ja osobne.Filter som mal vo vybave takze museli mi ho dat zadara ak ho tam nemas tak platis.Tak to uz bezi teraz
RIO II 1,4 sporty 2008
Ja som kupoval auto 23.3.2008...mam narok na vymenu peloveho fitra zadarmo...alebo si musim kupovat Dik
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
no podla mna ti pelovy filter nikdy nevimenia zadarmo lebo aj na garancke si ho musis zaplatit lebo je to tzv. spotrebny material tak ako aj kazdy iny filter. len sme riesili ze ci ho tammaju niektori uz od kupi alebo nie. pretoze niektori ho tam mali hned ako auto kupili,ale ja som ho tam nemal..a v predajni mi povedali ze mam modelovy rad 2009 a tam sa tieto filtre od vyroby nedodavali ze ak chcem tak si ho mozem dokupit.....
RIO II 1,4 sporty 2008
ok asi behnem do kia a opytam sa na to....Aj ked pochybujem ze aj keby ho tam zabudli dat tak mi to spravia zadara:(
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
no presne, skratka sa nevyhadas a hotovo. Ja som sa tiez nevyhadal tak som ho kupil (700sk) a bolo. Ale kupil som origo v predajni. no nabuduce kupim asi neorigo lebo usetris az okolo 300 sk a bude pokoj
RIO II 1,4 sporty 2008
Sak to by malo byt asi jedno ci kupis origo alebo neoriginalne balenie..nie aj tak je to spotrebny material.....Dik za radu
A kde kupim neoriginalne balenie.....u predajcu...
no u predajcu urcite nie...ale videl som ho niekde na nete..len uz presne neviem kde to bolo skus pozret AUTOKELLY alebo tusim ELITE alebo take nieco
RIO II 1,4 sporty 2008
thx