Ahoj vespolek.
Nevite nekdo, jestli se misto te rezervy na dojeti (max. rychlost 80km/h atd.), ktera se s Riem dodava, da na stejne misto dat normalni kolo? Vleze se tam? (185/65 R14 myslim).
A.
rezerva (kolo)
- Reklama
Re: rezerva (kolo)
Neviem ja tam mam plnohodnotne koleso s elektronmy....Nafot to ako to vizera a potom to porovnam s mojim..
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
ak to som este nevidel mat riu dojazdove koleso,, ja tam mam kompleto aj s elektronom velke,cele,poriadne tak ako ALADINOS . hmm nepoznam nikoho kto by tam mal tu tenku pic..vinu
RIO II 1,4 sporty 2008
to je v dnesnej dobe normalne,ze sa setri,uz sa ta nedava plnohodnotna rezerva,ako mam aj ja .
Myslim ,ze urcite nemenili otvor na rezervu,takze tam vojde normalne koleso.keby mali menit karoseriu ,tak by ich to vyslo draho.
Myslim ,ze urcite nemenili otvor na rezervu,takze tam vojde normalne koleso.keby mali menit karoseriu ,tak by ich to vyslo draho.
Kia Rio II HB
ORANGE SUNSET
1,4 16V 71kW
R.V. 2007
ORANGE SUNSET
1,4 16V 71kW
R.V. 2007
jasne, od leta islo rio (sporty) dole o vyse 50k takze si to aspon takto kompenzuju :-/
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
diky.
Tak aspon mam nadeji, ze to letni kolo nebudu vyhrabavat zbytecne z te hromady haraburdi, co jsem na ne na podzim naskladal
Setreni na osvetleni cudliku ve dverich a rezerve je sice smutne, ale jizdni vlastnosti to snad neovlivni. Doufam, ze nesetrili na podstatnejsich vecech... (i kdyz, jak uz tu kdosi psal, ze od roku 2009 to nema kotoucove brzdy, to me dostalo, tim asi konkurenci neporazi...)
Tak aspon mam nadeji, ze to letni kolo nebudu vyhrabavat zbytecne z te hromady haraburdi, co jsem na ne na podzim naskladal
Setreni na osvetleni cudliku ve dverich a rezerve je sice smutne, ale jizdni vlastnosti to snad neovlivni. Doufam, ze nesetrili na podstatnejsich vecech... (i kdyz, jak uz tu kdosi psal, ze od roku 2009 to nema kotoucove brzdy, to me dostalo, tim asi konkurenci neporazi...)