rezerva (kolo)

Odpovědět
alexis

rezerva (kolo)

Příspěvek od alexis »

Ahoj vespolek.
Nevite nekdo, jestli se misto te rezervy na dojeti (max. rychlost 80km/h atd.), ktera se s Riem dodava, da na stejne misto dat normalni kolo? Vleze se tam? (185/65 R14 myslim).
A.
Reklama

aladinos

Re: rezerva (kolo)

Příspěvek od aladinos »

Neviem ja tam mam plnohodnotne koleso s elektronmy....Nafot to ako to vizera a potom to porovnam s mojim..
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
visna

Příspěvek od visna »

ak to som este nevidel mat riu dojazdove koleso,, ja tam mam kompleto aj s elektronom velke,cele,poriadne tak ako ALADINOS . hmm nepoznam nikoho kto by tam mal tu tenku pic..vinu :lol: :lol:
RIO II 1,4 sporty 2008
matko1000

Příspěvek od matko1000 »

to je v dnesnej dobe normalne,ze sa setri,uz sa ta nedava plnohodnotna rezerva,ako mam aj ja .
Myslim ,ze urcite nemenili otvor na rezervu,takze tam vojde normalne koleso.keby mali menit karoseriu ,tak by ich to vyslo draho.
Kia Rio II HB
ORANGE SUNSET
1,4 16V 71kW
R.V. 2007
staf

Příspěvek od staf »

jasne, od leta islo rio (sporty) dole o vyse 50k takze si to aspon takto kompenzuju :-/
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
alexis

Příspěvek od alexis »

diky.
Tak aspon mam nadeji, ze to letni kolo nebudu vyhrabavat zbytecne z te hromady haraburdi, co jsem na ne na podzim naskladal :)
Setreni na osvetleni cudliku ve dverich a rezerve je sice smutne, ale jizdni vlastnosti to snad neovlivni. Doufam, ze nesetrili na podstatnejsich vecech... (i kdyz, jak uz tu kdosi psal, ze od roku 2009 to nema kotoucove brzdy, to me dostalo, tim asi konkurenci neporazi...)
Odpovědět