alarm
alarm
tak dnes si to auto zo mna robilo asi srandu. niekolkokrat sa mi spustil alarm z nicoho nic. hned ako som vystupil z auta, zavriem dvere, zamknem, urobim par krokov a huka. tak som to vypol... ale asi po pol hodine sa sam zas spustil. netusim preco, neviem o okolnostiach ktore to mohli sposobit. tak som vybehol do okna a vypol ho, no a ani som poriadne nezavrel okno a zas! mali ste niekto podobnu skusenost? rozmyslam ze zajtra behnem do kie co mi na to povedia.. ako nechcel by som aby mi toto robilo pocas noci. to keby som sa nevyspal to by mali v kii dost blby den...
PS ale ma to aj vyhodu a tou je ze aspon viem ze funguje... lebo doteraz som ho este spusteny nemal
PS ale ma to aj vyhodu a tou je ze aspon viem ze funguje... lebo doteraz som ho este spusteny nemal
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
- Reklama
Re: alarm
Skus prejst vsetky tie gombiky co spustaju alarm....V kazdych dverach je tam taky pupcek ktory sa pri zavreti stlaci a ked niekto otvory tak sa vysunie a potom je este 1 tam ako je spredu kapota tam kde davas to podperadlo tak dole taky cierny skus ci nie je jeden zaseknuty...Ale asi bude najlepsie navstivit servis.
A ak by to malo robit aj v noci radsej ho zamkni klucom...
A ak by to malo robit aj v noci radsej ho zamkni klucom...
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
sa smej, ale ja ked nieco robim automaticky tak potom niekedy fakt neviem ci som to spravil. uz sa mi parkrat stalo ze som niekde a rozmyslam ci som to auto zamkol, alebo nie (nastastie podvedomie zatial vzdy zamklo). aj ked inak myslim ze keby som aj nezamkol tak by sa nic nedialo, ved koho by napadlo, ze majitel je taky debil, ze necha odomknute auto?visna píše:no alebo ho nezamkni
STAF , Presne tak ako ja.Lenze mne sa uz asi dva krat stalo ze idem z roboty..pridem k autu stlacim to tlacitko na kluci a auto sa ZAMKLO.....takze asi vies co to znamena ..ale nastastie nic nezmizlo..takze bacha na to veru
RIO II 1,4 sporty 2008
no tak a uz to robi aj moje. Z nicoho nic sa sam pusta alarm. v noci dva krat a ked som prisiel do roboty tak raz. no uvidime co mi na to povedia v servise.... ale asi najskor skusim pozret tie cudliky na dverach a hlavne pod kapotou. jakoze v noci ma to dost nasralo
RIO II 1,4 sporty 2008
Zdravím vás páni, mne sa alarm v noci nespúšťa ale niekedy sa stane že pri zatváraní auta mi nebliknú smerovky . Je to dosť na figu lebo potom nemám istotu či sa dobre zavrelo alebo nie, tak skúšam klučky. Robilo to aj dakomu z vás?
mne nieMaRio píše:Zdravím vás páni, mne sa alarm v noci nespúšťa ale niekedy sa stane že pri zatváraní auta mi nebliknú smerovky . Je to dosť na figu lebo potom nemám istotu či sa dobre zavrelo alebo nie, tak skúšam klučky. Robilo to aj dakomu z vás?